Rohkema info nägemiseks:

FAIROWN HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 836; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FAIROWN HOLDING OÜ kohta arvamuslugu!"

FAIROWN HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 836 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Fairown Holding OÜ asutati 2019. aastal. Ettevõte põhitegevusalaks on võimaldada tootjatel ja jaemüügi ettevõtetel kasutada enda arendatud tehnoloogilist platvormi, et müüa oma tooteid maksepõhise teenusena. 2022. aastal investeeriti põhiliselt äri ja platvormi tehnilisse arendusse.

2023. aastal planeerib ettevõte investeerida peamiselt müügi kasvatamisse.

Ettevõte on arendustegevuse faasist tulenevalt 2022.aastal kahjumis -2 468 108 euro võrra (2021:-867 810 eurot). Arendustegevusse investeeriti 2022. aastal 823 956 eurot (2021: 569 237 eurot), mida ei kapitaliseeritud. Ettevõtte kahjum on antud tegevuse faasis vältimatu ja planeeritud. See tuleneb ettevõte kiire kasvu eesmärgist. Peale aruande kuupäeva kaasab ettevõte täiendavat omakapitali, millest 1.1 EURm on kaasatud konverteeritavate laenude vormis 2023. aasta märtsis. Peale lõplikku raha kaasamist konverteeritakse 2021-2023. aastal kaasatud laenud ning nendel kogunenud intressid omakapitali. Ettevõte plaanib jätkata kiiret kasvu, laienedes oma teenusega uutele Euroopa turgudele.

E-kaubanduse populaarsuse kasv ning suurem vajadus loodust säästvamate tarbimislahenduste suunas on ettevõtte tegevuse valdkonnas peamisteks nõudlust kasvatavateks teguriteks. Müügitulu mõjutab põhiliselt klientideks olevate tootjate ja jaemüüjate müüdava vara sesoonsus.

Majanduslangusest tingitud negatiivne mõju vähendas ettevõtte kasvutempot, kuid muus osas oluliselt ettevõtet ei mõjutanud.

Ettevõtte põhitegevust iseloomustavad suhtarvud ning nende arvutamise metoodika olid järgmised: 2022 2021

Lühiajalise võlgnevuse 2.06 8.53 kattekordaja (Current Ratio)

Maksevalmiduskordaja (Quick 1.76 7.92

Ratio)

Käibe kogurentaablus (Profit 17.14% 30%

Margin)

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja (Current Ratio) = käibevara/ lühiajalised kohustused

Maksevalmiduskordaja (Quick Ratio) = raha/ lühiajalised kohustused

Käibe kogurentaablus (Profit Margin) % = brutokasum/ netokäive*100

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja, maksevalmiduskordaja ja käibe kogurentaablus on vähenenud tulenevalt rahasaldo vähenemisest ja seoses kulude kiire kasvuga platvormi tehnilisse arendusse.

Juhatuse liige,

Hendrik Roosna

FAIROWN HOLDING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.