Rohkema info nägemiseks:

MARVIL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 113; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta MARVIL OÜ kohta arvamuslugu!"

MARVIL OÜ hetkeolukord

Juba 113 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Marvil OÜ tegutses 2022 majandusaastal neljal erineval tegevusalal, millest raamatupidamisteenused ja lühivideote tootmine tõid sisse põhilise müügitulu. Uue tegevusalana lisandus energiakriisi tõttu küttepuude tootmine ja müük ning kõrvaltegevusena 2021. aastal põhivarasse ostetud hobutreileri rent.

2021. aastal alustati tegevust kinofilmide- ja videote tootmise valdkonnas. Ettevõtte osanik ehitab, filmib üles ja toodab videoteplatvormile

YouTube videoid, mille vaatamiste ja kanali tellijate arvude hulgalt saadakse üks kord kuus tulu Google keskkonnalt. Videote sisuks on lihtsatest ehitusmaterjalidest ehitatavad hooned (kaubaalustest valmistatud väikehooned), erinevad seadmed masinatele, metallist agregaatide ehitus jmt.

Videosid vaadatakse üle maailma, suurim vaatajaskond on USA-s.

Antud tegevusalaga seonduvalt on plaanis 2023. aasta jooksul osta juurde filmimiseks vajalik uus kaamerakomplekt, investeeringu suurusjärk koos lisaseadmetega (akud, akulaadija) on 1000-1200 €.

Marvil OÜ teiseks põhiliseks tegevusalaks on raamatupidamise- ja raamatupidamisalase nõustamisteenuse pakkumine väikeettevõtjatele.

Põhiklientideks on väiksemate bilansimahtudega ettevõtjad.

2022. aastal oli ettevõttel kokku 3 põhiklienti, kellele igakuiselt raamatupidamisalast teenust pakuti ning 2 väiksemat ettevõtjat, kellele pakuti teenust kord kvartalis või kord 6 kuu jooksul.

2023 aastal on plaanis koostööd alustada ühe suurema sihtasutusega.

Energiakriisist lähtuvalt alustati 2022 aastal uue tegevusalana tootma küttepuid, selleks soetati 2022 aastal põhivarasse metsaveohaagis palgikraanaga, investeeringu suurus 7182€. Tegemist on väiksemagabariidilise järelveohaagisega, millega on võimalik vedada kuni 4m pikkuseid palke. Kuna tegemist on väiksema kaaluga haagisega, on sellega võimalik pakkuda ka teenust aladel, kuhu suuremad masinad ligi ei pääse. Haagisega saab kokku vedada võsa ja muud hakkeks mõeldud materjali.

2022. aastal toodeti ja müüdi küttepuid 20 m3 ning müüdi haket 62 pm3.

Küttepuid ja võsa toodetakse eraisikust metsaomaniku maadelt rendilepingu alusel.

2023. aastal on plaanis toodetavaid mahte suurendada ning toota rohkem nii küttepuid kui hakkeks minevat võsa.

Lisaks on plaanis pakkuda järelhaagisega teenust metsa väljaveol väiksematele metsaomanikele.

Teenuse paremaks pakkumiseks on vaja lähitulevikus investeerida väiketraktorisse, millega metsaveohaagist vedada ja palgikraanaga töid teha.

Investeeringu suurusjärk kuni 25 000€.

Kõrvaltegevusena renditi välja 2021 aastal soetatud hobutreilerit Cheval Liberte Gold S. Rentijateks on eraisikutest hobuste omanikud, kes soovivad 1-2 päevaks või nädalavahetuseks hobusega võistlema sõita, ent ise treilerit ei oma. Keskmiselt renditi treilerit üks kord kuus nädalavahetuseks. 2023. aastaks prognoosime rentide arvu kasvu kuna huvi on olemas ja vajadus hobuste renditreilerite järele on suur.

2022. majandusaastal tegid ettevõttes tööd mõlemad osanikud VÕS-lepingu alusel.

16.01.2023

MARVIL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.