Rohkema info nägemiseks:

MARVIL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 114; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta MARVIL OÜ kohta arvamuslugu!"

MARVIL OÜ hetkeolukord

Juba 114 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Marvil OÜ tegutses 2023 majandusaastal mitmel erineval tegevusalal, millest lühivideote tootmine Youtube platvormile normalguydoesitall brändi alla ning raamatupidamisteenused tõid sisse põhilise müügitulu. Uue tegevusalana lisandus infoalase teenuse pakkumine (turundusteenus ja sotsiaalmeedia sisestus) eraettevõttele.

2023. aastal oli ettevõttel kokku 4 põhiklienti, kellele igakuiselt raamatupidamisalast teenust pakuti ning lisaks 2 väiksemat ettevõtjat, kellele pakuti teenust kord kvartalis või kord 6 kuu jooksul. Maikuus sõlmiti leping erasektoris toimetava ehitusettevõttega turundus-ja infoalase teenuse pakkumiseks. 2024. aastal nimetatud koostöö jätkub ning samuti jätkub koostöö kõigi olemasolevate raamatupidamisklientidega.

Vastavalt 2022. tegevusaastal tehtud vajadustele soetati 2023. aasta alguses ettevõttesse teenuse pakkumise eesmärgil väiketraktor Yanmar

SA434, soetusmaksumusega 22 542 eur. Traktoriga pakuti kevadel väikemaaomanikele metsa väljaveoteenust ning lükati talvel 2023 eraisikute hoovidest lund.

2023. majandusaastal tegid ettevõttes tööd mõlemad osanikud VÕS-lepingu alusel.

Marge Uueni

Osanik/juhatuse liige 16.02.2024

MARVIL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.