Rohkema info nägemiseks:

AZOINTERNATIONAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 235; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AZOINTERNATIONAL OÜ kohta arvamuslugu!"

AZOINTERNATIONAL OÜ hetkeolukord

Juba 235 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

1 Ülevaade

Ettevõte asutati 2019. aasta juulis kavatsusega hallata kemikaalide ja farmaatsia toorainetega kauplemist Hiina ning nii Euroopa kui ka väljaspool Euroopat asuvate ettevõtete vahel.

Alates 2020. aasta novembrist peatas ettevõte kaupadega kauplemist ja alustas ettevõte intensiivset ajurünnakut, et otsustada, millises suunas oma edasist tegevust jätkata. 2021.

aastal alustati äri restruktureerimise mille käigus alahinnati omandatud nõuded emaettevõtte vastu ja soetati kaubamärgi, millest on plaanis saada litsentsitasud alates 2023 aastast.

Välisriigis ei ole registreeritud Azointernational OÜ filiaale.

31.12.2020 seisuga oli AzoInternational OÜ aktsiakapital 10 000 eurot, mis kuulub Itaalia ettevõttele Meridiana Holding S.r.l.-le (piiratud vastutusega äriühing). 2022.aasta on lõpenud kasumiga EUR2,6 mln peamiselt nõuete ja ettemaksete alahindamisest. Ettevõttel ei olnud müügitulu.

Majandusaasta kinnitab, et kohtuvaidlused alati tõestavad Azointernational õiguse ja seetõttu on Azointernational OU juhtkonna poolt koostöös Meridianna organisatsiooni ja juhtimisstruktuuriga ning kaasatud advokaadibüroodega läbi viidud võlgade ja krediidikontroll tegevus andnud positiivset tagasisidet võlgade sissenõudmise ja võlgade puudumise osas tarnijatele.

See oli aasta, mis oli pühendatud korda toomisele kõigis kohtu- ja õigussündmustes, et taastada selge ja rahulik olukord tegevuse jätkamiseks, mida tugevalt ohustasid ja halvasid alusetud rünnakud Azo Chemical Limited Hong Kongi poolt.

2 Andmed 2.1 Peamine tegevusvaldkond 2022.aastal peamine tegevusvaldkond on äri restruktureerimine ja finantstehingud nõuetega, osalustega ja immateriaalse varaga.

Järgmisel aastal lõpetatakse 2022. aastal edukalt alustatud õigustegevus ja pannakse alus ettevõtte äritegevuse rahulikule taaskäivitamisele, kui need küsimused on lõplikult ära selgitatud.

Tegevus ei ole seotud hooajalisusega.

Azointernational OÜ

Raua 28, Tallinn, Estonia, 10120

Reg.nr: 14765172 | KM: EE102187601

AZOINTERNATIONAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.