Rohkema info nägemiseks:

RTKFASSAAD OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 301; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta RTKFASSAAD OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus ilu ja tõhusus ühinevad, et luua teie unistuste välisilme. RTKFASSAAD OÜ-s ei ole me lihtsalt ehitajad; oleme käsitöölised, kes on pühendunud teie kinnisvara näo muutmisele meie oskuslikult valmistatud puitfassaadide, sandwich-elementide paigalduse ja kõikehõlmavate fassaaditööde abil. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: oleme spetsialiseerunud puitfassaadide paigaldamisele ja renoveerimisele, sandwich-elementidele ja kõikehõlmavatele fassaaditöödele, sealhulgas krohvimisele ja soojustamisele.

Meie asjatundlikkus krohvitöödes ja majade soojustamises tähendab, et me ei anna teie kodule lihtsalt uut ilmet; me parandame selle sooritusvõimet, vähendades energiakulusid ja aidates kaasa tervislikumale keskkonnale. Oleme uhked oma võime üle pakkuda kohandatud lahendusi, mis vastavad iga kliendi ainulaadsetele vajadustele, tagades, et iga loodud fassaad on meie pühendumuse tunnistus suurepärasusele.

RTKFASSAAD OÜ valimisega otsustate partneri kasuks, kes väärtustab kvaliteeti, kestvust ja jätkusuutlikkust. Meie oskuslik meeskond on varustatud viimase tehnoloogia ja tehnikatega, et tuua teie visioon ellu. Lähme koos sellele teekonnale, luues mitte ainult fassaadi, vaid ilu ja tõhususe pärandi, mis peab vastu ajaproovile.

Avastage pühendunud fassaadispetsialisti tehtavat vahet. Tutvuge meie teenuste valikuga ja loome koos midagi erakordset. Võtke meiega juba täna ühendust, et alustada teie kodu välisilme muutmist vormi ja funktsiooni meistriteoseks.

RTKFASSAAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Oliver

Suurepärane töö puitfassaadi renoveerimisel!

- Kätlin

Professionaalne krohvimistöö ületas ootused.

- Rein

Soovitan soojustamisteenust! Efektiivne ja hoolikas töö.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RTKFASSAAD OÜ tegevusaruanne 2022

RTKFassaad OÜ on asutatud 24.07.2019 aastal Growspace OÜ ärinimega. RTKFassaad OÜ ärinimega alustas ettevõte alates 01.09.2019 aastast. 2022 aastal oli ettevõttes põhitegevusalaks äripindade fassaaditööd. 2023 aastal on plaanis jätkata sama tegevusalaga. 2022 aastal oli ettevõttes keskmiselt 1 töötaja. Arvestatud töötasu oli 8 456 eurot. Juhatuse liikmele töötasu ega eritasusi ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

Sandwich-elementide eelised kaasaegses ehituses

Sandwich-paneelid, tuntud ka kui sandwich-elemendid, on innovatiivne ehitusmaterjal, koosnedes kahest välimisest kihist, mis ümbritsevad sisemist soojustusmater
ssb.ee
Sandwich-paneelid, tuntud ka kui sandwich-elemendid, on innovatiivne ehitusmaterjal, koosnedes kahest välimisest kihist, mis ümbritsevad sisemist soojustusmaterjalist tuuma. Väliskihid võivad olla metallist, vineerist või insenertehnilistest materjalidest, samas kui tuum sisaldab polüuretaani, polüstüreeni, mineraalvillast või muudest soojust isoleerivatest ainetest. Sandwich-elemendid pakuvad erakordset tugevuse ja kaalu suhet, muutes nad ideaalseks valikuks suurte vahemike ehitamiseks ilma täiendavate toestruktuurideta, vähendades materjalikasutust ja kogu hoone massi. Nende tuuma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.