Rohkema info nägemiseks:

SINIMERI NB8 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 44; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SINIMERI NB8 OÜ kohta arvamuslugu!"

SINIMERI NB8 OÜ hetkeolukord

Juba 44 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sinimeri NB8 OÜ (“Sinimeri”) esmane missioon on investeerida Põhja- ja Baltimaade startup-i ja varajases staadiumis tehnoloogiaettevõtetesse, aidata neil oma äri kasvatada ning pakkuda tehnilisi ja turgudepõhiseid juhised. Sinimeri teeb koostööd Põhja-Ameerika sõsarettevõtetega Sinimeri Ltd ja Sinimeri LLC, et tagada rahastamine ja laiendada oma äritegevust ülemaailmselt. Sinimeri saab investeerida ka Põhjamaade või Balti aktsiaseltsidesse. 2020. aastal tegi Sinimeri oma esimesed investeeringud

Eesti idufirmasse (Hepta Group Airborne OÜ) kahes eraldi rahastusvoorus.

Sinimeri investeerimisfookuses on kõrgtehnoloogilised ettevõtted, mis kasutavad AI-põhist või muud tüüpi mõõtmisandmete analüüse oma toodete või teenuste kontrollimisel, jälgimisel või automatiseerimisel.

2020. ja 2021. majandusaastal investeeris Sinimeri ka väikesesse hulka väikestesse Balti aktsiaseltsidesse investeeringute mitmekesistamiseks. 2022. majandusaastal tegi Sinimeri ka Hepta Groupi Airborne OÜ-sse täiendava investeeringu. 2023.

majandusaastal jätkab Sinimeri olemasolevate portfelliettevõtete toetamist tehnoloogia ja turgude vallas. Sinimeri paigutab ka edaspidi väikseid investeeringud Eesti aktsiaseltsidesse.

SINIMERI NB8 OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.