Rohkema info nägemiseks:

DENTJOHN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Sertifitseeritud spetsialistid. Töötame töövahenditega, mis nõuavad spetsiaalset väljaõpet. Parandame mõlke ilma värvimiseta.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

PDR/DOL(Paintless dent repair, Dellen ohne lackieren) see on mõlkide eemaldamise tehnoloogia ilma värvimiseta, mis oli leiutatud Mercedes-Benz tehases aastal 1952.

Antud tehnoloogia seisneb sellest, et meister, kes on läbinud vastava koolituse ning omab vajalikku tööriistade komplekti, saab loetud tundide arvuga taastada kere elemente, ilma, et ta peaks plekksepa- või värvimistöid teostama. Mõlkide eemaldamise protsessis kasutatakse spetsiaalseid tööriistu erineva konfiguratsiooniga surumiseks metalli sisepinnal. Samas kasutatakse ka erinevaid tõmbamise meetodeid metalli välispinnal.

PDR tehnoloogia on ennast hästi õigustanud ning soovituslikult saab seda kasutada autokahjude tekkimiste korral, mis on tingitud: rahest, lendavatest esemetest (majapidamisjäätmed, puudelt langenud oksad), mitte tähelepanelikust parkimisest, kätega või jalgadega tekitatud surutud mõlgid, vandalismist. Kõik sellist laadi defektid eemaldatakse täielikult ning lõplikult, kuni juhtumieelse seisundini (tehaseseisund), välistades värvimise vajadust, mis omakorda säästab aega ja raha.

Miks valida DentJohn:

  • Kogenud meistrid: DentJohni meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on läbinud põhjaliku koolituse mõlkieemalduse valdkonnas.

  • Kiirus ja tõhusus: Autot ei pea kauaks remonti viima. Keskmiselt võtab mõlgi eemaldus aega 1 tund, kuid võib võtta ka mitu ööpäeva (rahest tulnud autod).

  • Säästlikkus: Mõlgi eemaldus on odavam kui detaili vahetus või värvimine koos keretöödega.

  • Tehnoloogia on tõestanud end väga efektiivse meetodina. Tehase lakikiht säilib, mis on remonditud omast parem ning ei mõjuta automüügihinda.

Kui otsite kiiret ja kvaliteetset  mõlgieemaldust, siis DentJohn on teie lahendus. Võtke meiega ühendust.

Uurige lisaks meie kodulehel!

DENTJOHN OÜ kontaktid

Kuidas käib värvimiseta mõlgieemaldus?

DentJohn kasutab värvimiseta mõlgieemalduse meetodit - PDR/DOL-tehnoloogia (Paintless Dent Repair/Dellen ohne Lackieren). See meetod võimaldab professionaalsetel meistritel eemaldada mõlke ilma värvimiseta ja ilma detaili vahetuseta. Siin on lühike ülevaade, kuidas värvimiseta mõlgieemaldus käib: 1. Hinnapakkumine: Kõigepealt teostab kvalifitseeritud tehnik hindamise. Mõõdab mõlgi suurust, sügavust ja vaatab mõlgi asukohta. Peale ülevaatust väljastatakse hinnapakkumine. 2. Õige tööriistade valimine: PDR/DOL-tehnoloogia kasutab spetsiaalseid tööriistu, mis võimaldavad tehnikul eemaldada

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.