Rohkema info nägemiseks:

TEKNOPURPRO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 277; jälgijaid - 1. Arvustusi - 5; Artikleid 5+ "Kirjuta TEKNOPURPRO OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Innovatsiooni ja keskkonnahoidlikkuse südames tutvustame TEKNOPUR 300, murrangulist polüurea tehnoloogiat, mis on loodud pindade ülimaks kaitsmiseks ja parandamiseks. Meie pühendumus tipptasemele peegeldub meie elastomeersetes katetes igal kihil, tagades võrdlematu vastupidavuse ja ekstreemsetele mehaanilistele pingetele vastu pidamise.

Kujutage ette maailma, kus tööstuspõrandad, sillad ja teed on kaetud veekindla membraaniga, mis kõveneb sekunditega, trotsib elemente ja kestab aastaid. Sellist maailma loob TEKNOPUR 300. Peaaegu hetkelise kõvenemisajaga meie kattematerjalid muudavad tööstuste lähenemist hooldusele ja kaitsele.

Kuid see pole ainult kiirus. TEKNOPUR 300 on keskkonnasõbralik valik, mis on vaba lenduvatest orgaanilistest ühenditest, muutes selle vastutustundlikuks valikuks ettevõtetele, kes hoolivad planeedist. Meie variandid, sealhulgas aeglasemini kõvenev TEKNOPUR 360-800 ja tulekindel TEKNOPUR 340 FR, vastavad erinevatele vajadustele, säilitades samal ajal kõrgeimad ohutuse ja sooritusvõime standardid.

Meie tooted on erakordse keemilise vastupidavusega ja mehaaniliste omadustega, püsides tugevana mitmesuguste ainete ja füüsiliste väljakutsete vastu. Jääkülma ilmast kuni igapäevase liikluse abrasiivsete jõududeni püsib TEKNOPUR 300 kindlalt.

TEKNOPUR 300 valimisega ei vali te mitte ainult toodet; te investeerite kaitse pärandisse. Olgu selleks tööstuspõrandate kaitsmine või sildade ja teede turvalisus, meie polüurea kattekiht on kaitse, mida teie pinnad väärivad. Liituge meiega pindade kaitse tuleviku omaksvõtmisel, kus vastupidavus kohtub jätkusuutlikkusega.

Avastage TEKNOPUR 300 võrreldamatu potentsiaal – kus iga sekund loeb ja iga kiht kaitseb.

uuri lisaks!

TEKNOPURPRO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Andres R.

Väga professionaalne meeskond ja suurepärased tulemused

- Mart E.

Meeldiv suhtlus ja väga head tulemused.

- Sander L.

Tõeliselt rahul oma uue polüurea pinnakattega!

Tööstuspõrandate tulevik: polüurea revolutsioon

Polüurea on elastomeer, mis on saadud isotsüanaadi komponendi ja sünteetilise vaigusegu komponendi reaktsioonitoodetest läbi astmelise polümerisatsiooni. See tehnoloogia on olnud olemas juba aastakümneid, kuid hiljutised edusammud on tõstnud selle tööstuspõrandate lahenduste esirinda. Võrreldes traditsiooniliste põrandamaterjalidega nagu epoksü, betoon ja vinüül, paistab polüurea silma oma kiire kõvenemisaja, erakordse vastupidavuse ja keemiliste ainete, kulumise ning löökide suhtes vastupanuvõime poolest. Selle mitmekülgsus võimaldab seda rakendada erinevatele aluspindadele, sealhulgas

Dropdown

kõik artiklid

Keskkonnasõbralikud katted: jätkusuutlikud lahendused pindadele

Keskkonnasõbralikud katted on uue põlvkonna pinnatöötlused, mis on loodud pakkuma kaitset minimeerides samal ajal keskkonnamõju. Need katted on formuleeritud vä
ssb.ee
Keskkonnasõbralikud katted on uue põlvkonna pinnatöötlused, mis on loodud pakkuma kaitset minimeerides samal ajal keskkonnamõju. Need katted on formuleeritud vähendama kahjulikke heitmeid, säästma ressursse ja pakkuma turvalisemat alternatiivi traditsioonilistele katetele. Jätkusuutlikkus pinnatöötluses ei ole enam trend, vaid vajadus. Kuna tööstused ja tarbijad muutuvad keskkonnateadlikumaks, on tõusnud nõudlus katete järele, mis suudavad pakkuda jõudlust ilma planeedi tervist ohustamata. Keskkonnasõbralike katete tüübid Vees baseeruvad katted on populaarne keskkonnasõbralik valik, kuna

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.