Rohkema info nägemiseks:

ALUVAADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on klaas-alumiiniumfassaadide, akende, uste ja muu paigaldamine, tagades iga projektis kvaliteedi ja täpsuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Otsid usaldusväärset partnerit, kes pakub kvaliteetseid ja täpseid lahendusi klaas-alumiiniumkonstruktsioonide paigaldamiseks? AluVaade on just see, mida vajad! Oleme spetsialiseerunud mitmesuguste klaas-alumiiniumfassaadide, akende, uste ja muude sarnaste konstruktsioonide paigaldamisele, tagades tipptasemel töö tulemused igas projektis.

Meie meeskond omab rikkalikku kogemust ja ekspertiisi, mis võimaldab meil pakkuda klientidele ainulaadseid ja funktsionaalseid lahendusi, mis vastavad täpselt nende vajadustele ja soovidele. Lisaks spetsialiseerume ka klaaspiirete, terrasside, klaasist varikatuste ja talveaedade paigaldusele, muutes meid terviklikuks partneriks Sinu ehitusprojektidele.

Oleme pühendunud tagama klientidele parima teeninduse ja kvaliteetse töö igas etapis. Meie eesmärk on ületada Sinu ootusi ning luua kestvaid ja esteetiliselt nauditavaid lahendusi, mis lisavad väärtust Sinu kinnisvarale ja ruumile.

Võta meiega ühendust juba täna ja leiame koos parima lahenduse Sinu ehitusvajadustele! AluVaade – Sinu usaldusväärne partner klaas-alumiiniumkonstruktsioonide maailmas.

uuri lisaks

ALUVAADE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne töö.

- Anneli

Täpselt sellist lahendust ma otsisingi. Suur tänu meeskonnale!

- Mart

Professionaalne ja sõbralik teenindus.

ALUVAADE OÜ tegevusaruanne 2023

Aluvaade OÜ alustas tegevust 12.august 2019.aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on alumiinium - klaasfassaadide (era- ja äripinnad) paigaldus, akende ja uste (ka tuleuksed) paigaldus, talveaedade tegemine. Kõrval tegevusvaldkonnaks võib liigitada kõik üldehitustööd, nii sise- kui välistööd. Teenust ostame erinevatele ettevõtjatele kui ka eraisikutele. 2023.a majandusaaasta suuremad väljakutsed oli leida sobivad koostööpartnerid ning kinnitada ettevõttele aus ja usaldusväärne maine. Vaatamata keerulisele majandusaastale õnnestus suurendada käivet ja teenida ka väike kasum. 2023.a

Dropdown

kõik artiklid

Mis eelised on klaaskatustel?

Klaaskatused on arhitektuursed elemendid, mis täidavad nii funktsionaalseid kui ka esteetilisi eesmärke. Need on ehitatud klaaspaneelidest, mida toetab metallis
ssb.ee
Klaaskatused on arhitektuursed elemendid, mis täidavad nii funktsionaalseid kui ka esteetilisi eesmärke. Need on ehitatud klaaspaneelidest, mida toetab metallist või muust materjalist raamistik, luues varjualuse ilma loomulikku valgust takistamata. Need struktuurid on olulised oma võime poolest muuta nii kommerts- kui ka eluruumid, pakkudes modernset puudutust ja avatuse tunnet. Klaaskatuste ilu peitub nende läikivas, läbipaistvas disainis, mis sulandub sujuvalt erinevate arhitektuuristiilidega. Nad pakuvad elegantset lahendust hoonete visuaalse võlu suurendamiseks, kutsuvate sissepääsude

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.