Rohkema info nägemiseks:

KASE HOOLDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud katusteohutuse tipptaseme tagamisele, pakkudes mitmekülgseid lahendusi, mis hõlmavad kõike alates katuspiiretest ja turvarööpsüsteemidest kuni katusesildade, lumetõkete ning seina- ja katuseredeliteni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus iga samm teie katusel on tagatud täpselt projekteeritud ohutuslahendustega. Meie missioon on lihtne: Pakume tugevaid ja usaldusväärseid katuseohutuslahendusi, sealhulgas redelid, sillad ja piirded, et teie töö kõrgustes oleks alati ohutu.

Oleme pühendunud tipptasemel seina- ja katuseredelite, katuse sildade ja ohutuspiirete süsteemide ning katusepiirete valmistamisele, mis peavad vastu ajale ja ilmastikule. Meie tooted on enamat kui lihtsalt tööriistad; need on kaitsjad, kes kaitsevad iga inimest, kes astub katusele hooldus-, ehitus- või hädaolukordades.

Meie valikus olevad katusesillad on kavandatud pakkuma stabiilset teekonda teie katuse erinevatel pindadel. Seina- ja katuseredelid tagavad turvalised juurdepääsupunktid, tagades, et üles- ja allaminek on sama turvaline kui seismine kindlal pinnal. Meie lumetõkked hoiavad ära lume ohtliku libisemise, kaitstes nii inimesi kui ka vara allpool. Meie katusepiirded on viimane sõna perimeetri ohutuses, pakkudes tugevat ja usaldusväärset barjääri katuse tööga seotud riskide vastu.

Iga meie pakutav toode on tagatud meie kvaliteedikohustuse ja uskumusega loosungisse, 'Tõsta ohutust, kindlusta iga samm!' Me mõistame usalduse tähtsust meie tööstuses, mistõttu me mitte ainult ei müü tooteid, vaid pakume ka põhjalikku nõu paigalduse ja hoolduse kohta.

Liituge meie teekonnaga, et muuta katused kõigile turvalisemaks. Uurige meie veebisaiti, et saada rohkem teavet meie toodete kohta, lugeda paigaldusjuhendeid ja olla kursis katuseohutuse viimaste uudistega. Küsimuste või abi saamiseks võtke meiega ühendust aadressil info@katuseohutustooted.ee või helistage meile numbril +372 511 7515, esmaspäevast reedeni, 8:30-17:00.

KASE HOOLDUS OÜ juures on teie ohutus meie peamine prioriteet. Töötame koos, et Tõsta ohutust ja Kindlustada iga samm.

KASE HOOLDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Erki

Kiire ja asjalik teenindus, kus lahendused leiti koheselt. Suur tänu teile!

- Tiit

Positiivne üllatus kvaliteedi näol. Kindlasti kasutan teie teenuseid uuesti!

- Viktor

Kliendikeskne teenindus, kus isegi väiksematele muredele leiti lahendus. Suur tänu!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KASE HOOLDUS OÜ tegevusaruanne 2022

Kase Hooldus OÜ alustas majandustegevust aprillis 2020, põhitegevuseks on katuseohutustoodete müük. Aruandeaasta müügitulu oli 349469 eurot ja kasum 14210 eurot. Ettevõttes on 3 töötajat, kellele arvestatud töötasu oli 26285 eurot, seal hulgas juhatuse liikme palgakulu oli aruandeaastal 7704 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks katuseohutus peaks olema teie prioriteetide nimekirjas esikohal

Katuseohutuse tagamine on hoone hoolduse ja käitamise oluline aspekt, mis tihti jääb tähelepanuta. Siiski võivad selles valdkonnas ohutuse eiramisega seotud ris
ssb.ee
Katuseohutuse tagamine on hoone hoolduse ja käitamise oluline aspekt, mis tihti jääb tähelepanuta. Siiski võivad selles valdkonnas ohutuse eiramisega seotud riskid kaasa tuua tõsiseid tagajärgi ettevõtetele, töötajatele ja üldsusele. KASE HOOLDUS OÜ mõistab katuseohutuse kriitilist olemust ja pooldab selle prioriteetseks muutmist. Põhjus 1: Kaitse töökohaõnnetuste eest Katusega seotud õnnetused on oluline töökoha vigastuste ja surmajuhtumite põhjustaja. Kõrgustest kukkumine on endiselt üks peamisi surmapõhjuseid ehitustööstuses, mis rõhutab vajadust ranged ohutusmeetmed katustel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.