Rohkema info nägemiseks:

DREAM FINANCE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2921; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DREAM FINANCE OÜ kohta arvamuslugu!"

DREAM FINANCE OÜ hetkeolukord

Juba 2921 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Dream Finance OÜ alustas oma tegevust 2019. aastal, pakkudes krüptoraha maksete töötlemise teenuseid (üksikisikutele ja juriidilistele isikutele), mis põhinevad ettevõtte siseselt arendatud tarkvaral. Peamised kaubamärgid on CryptoProcessing (В2В teenused) ja CoinsPaid (В2С teenused).

Teenusepakett sisaldab:  virtuaalse rahakoti teenus, mis võimaldab kasutajatel täiendada krüptoraha kontosid nii krüptovaluutas kui ka fiat- valuutas, hoiustada, välja võtta ja vahetada krüptoraha (krüpto-krüpto ja fiat-krüpto);  SaaS Solution - ettevõttesiseselt välja töötatud tarkvaraplatvormi müük strateegilistele partneritele;  Crosschaini – deposiitide taastamine kliendi soovil;  OTC- tehingud – suuremahulised valuutavahetustehingud kliendi soovil;  SaaS – teenuseda ja virtuaalvääringute listing.

Dream Finance OÜ on klientide teenindamiseks välja arendanud hea likviidsusinfrastruktuuri, sealhulgas on ettevõttel pangakontod 17 pangas ja kontod 8 likviidsuse pakkujatel/krüptobörside platvormil.

Ettevõte investeerib aktiivselt oma tehnoloogilise- ja finantsinfrastruktuuri, turvalisusse ja turundusse. Dream Finance OÜ teeb koostööd enam kui 30 e-teenuse pakkujaga (serverid, arendustööriistad, SMM ja turundustööriistad, turvatööriistad, analüütika tööriistad, КУС-lahenduste pakkujad, tehingute jälgimise ja kasutajate tuvastamise lahendused jne).

Suurem osa müügitulust on veebiteenuse platvormi (CoinsPaid/CryptoProcessing) kasutamise eest võetav teenustasu.

Perioodil 2022-2023 kavatseb ettevõte laiendada teenuste valikut ja suurendada kasumlikkust järgmiselt:  alternatiivsete makseviiside integreerimine platvormi: MasterCard ja Visa, B2B/B2C SEPA/Swift;  uue süsteemi juurutamine automatiseeritud kauplemiseks;  uute riskimaandamis- ja kauplemispõhimõtete ja -protseduuride kasutamine;  Staking – deposiidid krüptobörsidel ja nendelt intressitulu saamine.

Ettevõtte tegevusega kaasnevaid olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid

Krüptovaluuta vahetuste tegevusel võib olla mitmeid olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

 Keskkonnamõjud: krüptovaluuta kaevandamine nõuab suurt energiatarbimist – ettevõtte ei tegele virtuaalvääringute kaevandamisega.

 Tarbijakaitse: kuna krüptovaluuta turud on nõrga reguleerimisega, võib see kaasa tuua puuduliku tarbijakaitse.

Näiteks võib esineda pettusi, volatilisust ja manipuleerimist hindadega, samuti turvalisusega seotud probleeme seoses krüptorahakottide ja vahetuste turvalisusega.

 Finantsstabiilsus: krüptovaluuta vahetuste volatiilsus ja ebastabiilsus võivad mõjutada finantsstabiilsust. Suured hinnakõikumised võivad tekitada riski investeeringutele ja majandusele laiemalt. Kõrged kasumivõimalused meelitavad spekulante ja lühiajalisi investorid, mis võib suurendada turu volatiilsust ja tekitada ülepaisutatud hinnad.

 Ressursikasutus: krüptovaluutade tehingud nõuavad suures koguses arvutusvõimsust ja andmesalvestust. See võib kaasa tuua suurenenud nõudluse arvutustehnika ja serverite järele, mis omakorda nõuab suuremat ressursikasutust ja elektroonikajäätmete hulka. Elektroonikajäätmete korralik käitlemine on oluline, et vältida keskkonnakahju ja terviseriske.

Finantsinstrumentide finantsriskide maandamise eesmärke ja põhimõtteid ning majandusaastal ja aruande koostamise perioodil ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske

Finantsriskide maandamine virtuaalvääringute vahetuse platvormil võib hõlmata järgmisi eesmärke ja põhimõtteid:  Portfelli hajutamine: püüame hajutada oma investeeringuid ja finantsinstrumente erinevate varaklasside vahel, et

DREAM FINANCE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.