Rohkema info nägemiseks:

IFFENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 807; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta IFFENT OÜ kohta arvamuslugu!"

IFFENT OÜ hetkeolukord

Juba 807 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Iffent OÜ tegeleb samanimelise platvormi „Iffent“ arendamisega.

Iffent on virtuaalne hoonete projekteerimise büroo, mis moodustab projekteerimismeeskonnad automaatselt, andes kliendile kohese projekteerimishinna ja pakkudes tööd arhitektidele ja inseneridele.

Platvormi abil moodustatakse projektijuhist ja projekteerijatest meeskond ning tellija poolt esitatud lähteandmetele tuginedes kuvatakse kohe projekti hind.

Iffent automatiseerib samaaegselt projekteerijate (arhitektid ja insenerid) meeskonna komplekteerimise ja hinnapakkumised, lepingud ja maksed.

2022 ja ka 2023 aastal toimetab Iffent Eesti turul, mille kogumaht on 100 mln eurot, millest Iffent sihib 10%, olles sellega suurim projekteerimist pakkuv ettevõte sektoris. Eesti turg on Iffenti jaoks testturg ja 2024 käivitame platvormi Soomes, Rootsis, Norras ja Saksamaal. Projekteerimine on väikeste riigipõhiste erisustega üldjoontes sarnane kõikides riikides, koosnedes erinevatest osadest ja heaks projektiks on vaja koostada erinevate osade projekteerijatest meeskkond, kes lahendaks Tellija seatud ülesande.

Iffent teenib 15% vahendustasu igalt sõlmitud projekteerimislepingult. See on oluliselt väiksem kui klassikalise ärimudeli püsikulud, mille vahendustasu on umbes 40–50%. Seetõttu on Iffenti kaudu tellitud projektid 20–30% odavamad kui tavalise projekteerimisbüroo projektid.

2022 aastal jooksul liitus ettevõtega 2 uut osanikku, seeläbi kaasati lisainvesteeringuid ning keskenduti peamiselt platvormi arendustöödele (programmeerimisele ja testimisele). Uued osanikud on sektorist ja lisaks investeeringule aitavad kaasa ka platvormi arengul ja käivitamisel.

Osanikud investeerisid platvormi arenduseks 57 160€. Kuuest osanikust 4 on igapäevaselt aktiivselt seotud Iffenti arendamisega.

Iffenti asutajad omavad varasemat 15-aastast ehitussektori (ja projekteerimissektori) ja ettevõtluse kogemust.

2023. aastal on plaan tugevalt siseneda Eesti turule ja alustada platvormi kohandamist lähiriikide turgude jaoks. Täiustame oluliselt platvormi algoritme, liikudes iseõppiva süsteemi poole. Eesmärk 2023 aastaks on, et vähemalt 20% (300) Eesti projekteerijatest platvormiga liituks ja seda ka kasutaks. Platvormil pakutavate projektide käive 5 mln eurot ja lepinguid 1 mln euro väärtuses. Esimesteks eksportriikideks on Norra, Rootsi ja Soome. Kõik eesmärgid on saavutatavad kui suudame kaasata lisaraha investoritlet ca 450 000 euro ulatuses. See võimaldaks palgata juurde programmeerijaid, turundada paremini ja alustada ekspordiga.

IFFENT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.