Rohkema info nägemiseks:

IM ELEKTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 516; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta IM ELEKTER OÜ kohta arvamuslugu!"

IM ELEKTER OÜ hetkeolukord

Juba 516 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

IM Elekter OÜ on asutatud 2019. aastal elektriinstallatsiooni ettevõttena, mis ehitab erinevaid tugevvoolupaigaldisi vastavalt tellija soovile.

Peamisteks töödeks on: - Elektriprojektid vastavalt kliendi soovile - Siseelektripaigaldiste ehitus - Hoonete elektripaigaldiste seadustamise konsultatsioon

Ettevõtte tööd iseloomustab kõrge kvaliteet ja kiired tähtajad. Antud tulemuse saavutamiseks kasutame kaasaegseid seadmeid, kvalifitseeritud tööjõudu, parimaid materjale ning analüüsime ja parendame oma ehitustegevust igapäevaselt. Oma töös lähtume rahvusvaheliste kvaliteedi ja keskkonnajuhtimise süsteemide standardite nõuetest.

IM Elekter OÜ tähtsaimaks sihtgrupiks on ehitusettevõtted kes pakuvad peatöövõtu teenust ning eratellijad. Kasutades tänapäevaseid tehnoloogiaid ja kvalifitseeritud alltöövõtjaid saame operatiivselt pakkuda kvaliteetseid tugevvoolupaigaldisi.

Ühiseks nimetajaks on vajadus täpselt kliendi soovide kohaselt valmiva kvaliteetse toote järele võimalikult lühikese tähtaja ning mõistliku hinna eest.

Ettevõtte missioon on olla paindlik ja maksimaalselt kliendikeskne, pidada kinni tähtaegadest, pakkuda kvaliteetseid patugevvoolupaigaldisi ning hoida optimaalset kvaliteedi ja hinna suhet.

2024. aastal jätkab ettevõte aktiivset tegutsemist elektriinstallatsiooni valdkonnas.

Samuti on eesmärk muuta efektiivsemaks paigaldiste ehitusega seotud protsesse.Oluliseks eesmärgiks on maksimaalse kliendirahul olu saavutamine.

Ettevõtte juhtkond usub, et on võtnud kasutusele kõik vajalikud meetmed, et tagada ettevõtte kasvja jätkusuutlikkus.

Aruandeaastal oli IM Elekter OÜ müügitulu 500 448 eurot.

IM Elekter OÜ 2023 aruandeaasta kasum oli 77 763 eurot.

2023 aasta keskmine töötajate arv oli 1, töötajatele arvestatud palkade ja preemiate kogusumma oli 16 056 eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Eesmärgiks on tagada olemasoleva kliendibaasi säilimine, uute potentsiaalsete ja pikaajaliste klientide leidmine.

IM ELEKTER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.