Rohkema info nägemiseks:

TIPEX SERVICES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 50; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TIPEX SERVICES OÜ kohta arvamuslugu!"

TIPEX SERVICES OÜ hetkeolukord

Juba 50 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Firma Tipex Services OÜst asutati 2019 aastal septembris. Samal aastal alustati majandustegevust ning käesoleva ajani on põhitegevuseks äri- ja muu juhtimisalane nõustamine

Tulud, kulud ja kasum 2022 aastal müügitulu moodustas 84 138 eurot.

Müügitulust moodustas 100% teenuste müük.

Ettevõtte tegevuse geograafia hõlmab Euroopa Liidu riike, Kagu-Aasiat, Kanadat. Eesti territooriumil kaubandust ei toimu.

Ettevõtte kahjum 2021.a. moodustas 19 620 eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Laiendada kliendibaasi ning pöörata tähelepanu uute klientide otsimisele Eestis. Suurendada müügitulu 10% võrra.

2022.alguses ilmnenud koroonaviiruse COVID-19 viirusepuhang on nüüdseks levinud üle kogu maailma,põhjustades häired ettevõtluses ning majandustegevuses.Koroonaviiruse puhangut loetakse mittekorrigeerivaks sündmuseks pärast aruandekuupäeva. Kuna olukord on ebakindel,ei pea juhatus võimalikuks raamatupidamise aastaaruande koostamisel anda kvantitatiivset hinnangut haiguspuhangu võimaliku mõju kohta ettevõtte järgmise perioodi finantsnäitajale.

TIPEX SERVICES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.