Rohkema info nägemiseks:

INDACOIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 318; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta INDACOIN OÜ kohta arvamuslugu!"

INDACOIN OÜ hetkeolukord

Juba 318 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Indacoin OÜ põhitegevusalaks on virtuaalteenuste vahendamine.

2020. aastal üle maailma levinud koroonaviiruse (COVID-19) pandeemia ning 2022. aastal alanud Ukraina sõda on põhjustanud majandusele ja ettevõtetele ulatuslikke probleeme. Ka Indacoin OÜ tegevusvaldkonna puhul oli neid mõjusid tunda, kuid ettevõtte majandustegevusele ja finantsnäitajatele see veel olulist mõju ei avaldanud.

Juhatus märgib, et ei ole alust arvata, et oleks tulemas tegevusi, mis seaks ohtu ettevõtte tegevuse jätkuvuse 12 kuu jooksul aruandekuupäevast. Indacoin OÜ juhatus peab ettevõtet jätkuvalt tegutsevaks.

Virtuaalteenuste vahendustegevuse puhul on tegemist suhteliselt hea majandusolukorraga, seetõttu ei näe juhatus riske ettevõtte finantstulemusele ning olulised keskkonnaalased mõjud aruande koostamise hetkel tegevustes puuduvad. Majandusaastal ja aruande koostamise perioodil valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutmisega seonduvad riskid aruandele olulist mõju ei avaldanud, samuti puuduvad neid riske kandvad varad ja kohustised.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal oli Indacoin OÜ müügitulu 476 195 eurot. Tegevuskulud olid 226 826 eurot. Indacoin OÜ lõpetas 2022. aasta kasumiga 219 289 eurot.

Personal

Indacoin OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 3 töötajat.

Peamised suhtarvud 2022

Müügitulu 476 195

Puhaskasum 219 289

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 8,51

ROA 41,98%

ROE 47,58%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustised

ROA (%) = puhaskasum/ varad kokku * 100

ROE (%) = puhaskasum/ omakapital kokku * 100

INDACOIN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.