Rohkema info nägemiseks:

SMITECH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Smitech OÜ tegeleb tootmise automatiseerimise ja tööstusautomaatika erilahendustega, aidates ettevõtetel saavutada suuremat tõhusust ja konkurentsieelist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tehnoloogia arengu kiire tempo on viinud tööstusmaailma uuele tasemele, kus tootmine peab olema efektiivne, paindlik ja täpne. Üheks ettevõtteks, mis seisab selle arengu esirinnas, on Smitech OÜ. See ambitsioonikas ettevõte on spetsialiseerunud tootmise automatiseerimisele ja tööstusautomaatika erilahendustele ning pakub tulevikukindlaid lahendusi erinevatele tööstussektoritele.

Smitech OÜ asutasid kaks inseneri, kellel on rohkem kui 12 aasta pikkune kogemus tootmise automatiseerimise projektide juhtimisel tööstusgigantide juures. Nende kirg ja kogemus on viinud ettevõtte kiire kasvuni ning tänaseks on nendega seotud juba 5 kogenud inseneri. Smitech OÜ pakub \"võtmed kätte\" lahendusi, mis hõlmavad kogu tootmise automatiseerimise elutsüklit - alustades probleemi tuvastamisest ja kontseptsiooni väljatöötamisest ning lõpetades projekti elluviimise ja seadmete hooldusega.

Smitech OÜ on teenindanud kliente erinevatest tööstusharudest, sealhulgas autotööstus, elektroonikatööstus, plastitööstus ja puidutööstus. Nende põhitegevusalad hõlmavad tootmisprotsesside kontseptsioonide väljatöötlemist, mehaanikasüsteemide projekteerimist, elektri- ja automaatikasüsteemide projekteerimist ning masinaehituse täisteenust ja seadmete hooldust.

Smitech OÜ teab, et automatiseeritud tootmise standardid on kõrgemad kui kunagi varem. Seetõttu pühendub ettevõte 100% oma töö kvaliteedile, arendades pidevalt oma oskusi ja teadmisi ning hoides end kursis tehnoloogia uusimate suundadega. Nad kasutavad nutikaid tehnoloogiaid ja pakuvad lahendusi, mis vastavad globaalsete tarneahelate keerukusele ja klientide järjest keerukamatele toodetele.

Kui otsite innovatiivseid tootmise automatiseerimise lahendusi, siis võtke ühendust Smitech OÜ-ga. Nende kogemustepagas, pühendumine kvaliteedile ja tehnoloogia tundmine muudavad nad teie usaldusväärseks partneriks tootmise efektiivsuse ja tulemuslikkuse parandamisel. Koos Smitech OÜ-ga saate kindlustunde, et teie ettevõte on valmis tuleviku väljakutseteks.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

SMITECH OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko E.

Smitech OÜ on usaldusväärne partner igas tööstuslikus väljakutses.

- Rein K.

Smitech OÜ aitas meil saavutada tootmisprotsessides märkimisväärse efektiivsuse tõusu!

- Martin V.

Nende teadmised ja kogemused on hindamatu väärtusega.

SMITECH OÜ tegevusaruanne 2022

SMITECH OÜ on ettevõte, mis asutati 2019. aastal, pühendudes tootmise automatiseerimise ja masinaehitusega seotud teenuste pakkumisele tootmis- ja tööstusettevõtetele. Ettevõtte teenuste hulka kuulub tööstusautomaatika süsteemide arendamine, alates elektri- ja automaatikasüsteemide projekteerimisest kuni süsteemide programmeerimise ja käivitustöödeni. 2022. aastal jätkas SMITECH OÜ oma põhitegevusalal teenuste pakkumist, mille tulemusena suurenes nii müügikäive kui ka teenindatud klientide arv. Selle aasta jooksul kolis ettevõte uuele tootmispinnale, tehes samal ajal olulisi investeeringuid

Dropdown

kõik artiklid

Smitech OÜ: tootmise automatiseerimise pioneerid

Tehnoloogia revolutsioon on muutnud tööstusmaailma dünaamilisemaks ja nõudlikumaks kui kunagi varem. Ettevõtted peavad kiiresti kohanema, et jääda konkurentidel
ssb.ee
Tehnoloogia revolutsioon on muutnud tööstusmaailma dünaamilisemaks ja nõudlikumaks kui kunagi varem. Ettevõtted peavad kiiresti kohanema, et jääda konkurentidele sammu võrra ees. Üks ettevõte, mis seisab tööstusmaailma keeruliste väljakutsete ees, on Smitech OÜ. Nad on tuntud kui tootmise automatiseerimise eksperdid, kes loovad tulevikukindlaid lahendusi, mis aitavad ettevõtetel saavutada suuremat tõhusust ja konkurentsieelist. Smitech OÜ asutajad toovad kaasa enam kui 12 aasta jagu kogemust, mis on omandatud tööstusgigantide juures, kus nad on juhtinud edukaid tootmise automatiseerimise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.