Rohkema info nägemiseks:

HK RAAMATUPIDAMISTEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud aastaaruangete koostamisele, pakkudes kohandatud lahendusi, mis toovad esile ettevõtte finantstervist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

HK Raamatupidamisteenused OÜ-s mõistame, et iga eduka ettevõtte selgroog on selle finantsiline selgus ja terviklikkus. Meie missiooniks on pakkuda peensusteni viimistletud raamatupidamisteenuseid, mis tagavad mitte ainult vastavuse nõuetele, vaid annavad ettevõtetele ka väärtuslikku finantsinfot, mis aitab kaasa kasvu ja õitsengu saavutamisele.

Olulisest aastaaruandest, mis toimib teie ettevõtte finantsseisundi tunnistajana, kuni spetsialiseeritud raamatupidamiseni korteriühistutele ja füüsilisest isikust ettevõtjatele, on meie oskusteave kohandatud vastama teie äri ainulaadsetele vajadustele. Oleme uhked oma võime üle muuta numbrid jutustusteks, mis peegeldavad teie ettevõtte finantstervist ja tulevikupotentsiaali.

Meie aastaaruanded on rohkem kui lihtsalt seaduslikud kohustused; need on tunnistuseks teie ettevõtte usaldusväärsusele ja stabiilsusele. Õiguslikele nõuetele vastavalt koostatud aruanded annavad põhjaliku ülevaate teie finantsseisundist, sealhulgas kasumiaruandest, rahavoogude analüüsist ja omakapitali muutustest. Pakume nii täielikke kui ka lühendatud aruandeid väikestele ja mikroettevõtjatele, tagades, et kõik suurused ettevõtted pääsevad ligi kvaliteetsele finantsaruandlusele.

Aastaaruande koostamise protsess meiega hõlmab täpseid etappe, alates finantsaruannete koostamisest kuni kasumi jaotamise ettepanekuni ja vajadusel audiitori ülevaate läbiviimiseni. Me tagame, et iga samm on teostatud suurima täpsuse ja hoolikusega, peegeldades meie pühendumust teie ettevõtte edule.

Pidage meeles, et teie aastaaruanne on avalik dokument, mis räägib köidet teie usaldusväärsusest sidusrühmadele nagu äriregister, maksuamet, võlausaldajad, pangad ja potentsiaalsed kliendid. Meie juhtpõhimõttega, "Raamatupidamise selgus, äriedu!", oleme pühendunud teie ettevõtte maine ja usaldusväärsuse tõstmisele erakordsete raamatupidamisteenuste kaudu.

Lubage meil juhtida finantsaruandluse keerukust teie eest. Liituge HK Raamatupidamisteenused OÜ-ga ja kogege meelerahu, mis kaasneb teadmisega, et teie raamatupidamine on ekspertide kätes.

Põhjaliku konsultatsiooni saamiseks ja lisateabe saamiseks selle kohta, kuidas me saame teid aidata, võtke meiega ühendust juba täna. Teie ettevõte väärib parimat ja me oleme siin, et seda pakkuda.

Kontakt

HK RAAMATUPIDAMISTEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Johannes M.

Nad on andnud meile rahulolu, et meie raamatupidamine on korrektselt ja professionaalselt hoolitsetud.

- Merle P.

Tänu nende meeskonnale mõistan nüüd oma finantsaruandeid palju paremini. Tõesti hindan nende kannatlikkust ja pühendumust.

- Silvia T.

Suurepärane töö! Kõik vajalik tehti tähtaegselt ja selgelt. Meie väikeettevõte hindab seda kõrgelt.

HK RAAMATUPIDAMISTEENUSED OÜ tegevusaruanne 2023

HK Raamatupidamisteenused OÜ põhitegevusalaks oli lõppenud majandusaastal ja on planeeritud ka järgnevateks tegevusaastateks raamatupidamine ja maksualane nõustamine. Aruandeaastal saadi müügitulu 29 731 (2022; 29 081) eurot ning majandusaasta lõppes 13 697 (2022; 2 427) euro suuruse kasumiga. Lõppenud majandusaasta põhivaradesse ei investeeritud (2022; 10 709) eurot. Arengu- ja uurimusväljaminekuid ettevõtte arengukava kohaselt lõppenud majandusaastal ei tehtud ning ei planeerita olulises osas teha ka järgmisel majandusaastal.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada korteriühistu raamatupidamise täpsus?

Korteriühistu raamatupidamine on eriala, mis nõuab detailidele tähelepanu ja eriliste finantspraktikate mõistmist. See hõlmab korteriühistu finantside haldamist
ssb.ee
Korteriühistu raamatupidamine on eriala, mis nõuab detailidele tähelepanu ja eriliste finantspraktikate mõistmist. See hõlmab korteriühistu finantside haldamist, mis sisaldab eelarvestamist, kulude jälgimist ja finantsaruannete ettevalmistamist. Tõhusad raamatupidamistavad on mis tahes korteriühistu finantstervise jaoks hädavajalikud. Need tagavad, et kõik finantstehingud on täpselt registreeritud, mis on oluline eelarve planeerimise, finantsanalüüsi ja õigusstandarditega kooskõla jaoks. Rakenda tugev raamatupidamissüsteem Korteriühistu haldamise vajadustele kohandatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.