Rohkema info nägemiseks:

HIIUME OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 91; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HIIUME OÜ kohta arvamuslugu!"

HIIUME OÜ hetkeolukord

Juba 91 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte OÜ Hiiume asutati kahe asutajaliikme poolt 17.09.2021.

OÜ Hime on mesindus ettevõte, mille eesmärgiks on müüa eesti turule Hiiumaist mett ning suurendada meetootmist Hiiumaal.

Ettevõtte peamine eesmärk on järjepidev mesila suurendamine, et 2024. aastaks oleks juba 80 mesilat.

2024. aastaks on OÜ Hime eesmärk olla Hiiumaa tuntuim mesindusettevõte.

Loodav ettevõte alustab tegevust mesinduse valdkonnas. Mesindusega hakatakse tegelema Hiiumaal Kõpu poolsaarel. Ettevõtte peamiseks tegevuseks on mee tootmine ja turustamine. Tarbija eelistuste teadasaamiseks ning analüüsimiseks viidi 2019. aasta alguses läbi mesindusteemaline tarbijaküsitlus. Peamine müügikanal on otsemüük ning laadad. Tulevikus avatakse e-pood Voog platvormil ning tooteid hakatakse müüma Hiiumaa suuremates käsitöö- ja omatoodangupoodides. Ettevõtte klientideks on peamiselt eraisikud, kes hindavad kodumaiseid tooteid. Klientideks on veel teised ettevõtted, kes kasutavad mett oma tarbeks või kingivad seda edasi meenetena töötajatele või koostööpartneritele.

Ettevõtte peamisteks konkurentideks on teised mesinikud ning mee tootjad. Hiiumaal oli 2018. aasta seisuga 664 mesilaspere, mida on teistest maakondadest märkimisväärselt vähem. Suurimad konkurendid Hiiumaal on FIE-dena tegutsevad Indrek Kutser ning Jüri Rebane. Eesti turg on pigem killustunud ning ühte teistest oluliselt üle olevat ettevõtet pole. Peamiselt ostetakse mett otse mesinikult, mis näitab, et selles valdkonnas on klientidega otsekontakti saamine väga oluline. Ettevõte kavatseb konkurentidest erineda omanäolise pakendiga ning avatusega tootmise suhtes.

Nimetatud eesmärkide saavutamiseks teeniti eelneval aruande perioodil kasumit.

2023. aastal jätkab Hiiume OÜ oma senist tegevust. OÜ-l ei ole palgalisi töötajaid.

HIIUME OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.