Rohkema info nägemiseks:

NOBERARE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Osutame arvutialast algõpet ja arvutiabi vanematele inimestele, kes soovivad omandada arvutialaseid oskusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Oleme konsultatsioonifirma, kelle meeskond on pühendunud arvutialase algõppe pakkumisele inimestele, kellel on aastaid üle 50 ja puudub varasem arvutikasutamise kogemus. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kelle eesmärk on muuta digitaalsed teadmised kättesaadavaks ja arusaadavaks igas vanuses õppijatele.

Üks Noberare peamisi eeliseid on meie võime pakkuda individuaalset koolitust ka klientide kodudes, eriti liikumisvaevustega inimestele. See annab õppijatele võimaluse õppida oma mugavas keskkonnas ja suurendab nende enesekindlust arvutikasutamise osas.

Noberare spetsialistid ei piirdu ainult arvutialase teooriaga; me pakume praktilisi juhiseid ja oskusi, sealhulgas arvuti tõrgeteta seadistamist tehase seadetele ning vigade kõrvaldamist. See tagab, et õppetöö kulgeb sujuvalt ja õppijad saavad praktilisi oskusi, mis on vajalikud digimaailmas edukaks toimetulekuks.

Meie õppekava hõlmab mitmeid olulisi teemasid, alates arvuti riist- ja tarkvarast kuni e-posti, Skype'i, kontoritarkvara ja veebilehitsejate kasutamiseni. Samuti õpetame fotode kataloogiseerimist ja lihtsat fototöötlust ning tutvustame Eesti riigi infoportaali kasutamist. Meie koolitusteemad on paindlikud ja kohandatavad vastavalt õppijate huvidele ja vajadustele.

Noberare teeb arvutiõppe kättesaadavaks kõigile, olenemata sellest, kas arvutis on juba kontoritarkvara või mitte. Me aitame klientidel soetada vajaliku tarkvara, nagu Microsoft Office või tasuta Open Office, ning installeerime selle nende arvutitesse.

Koduõpe Noberare juhendamisel on taskukohane ja lihtne. Üks õppetund maksab 17,50 eurot, käibemaksu lisandub. Ajaarvestus toimub 30-minutiliste sessioonide kaupa, mis algavad õppepingi istumisega. Õppemaksu saab mugavalt kanda Noberare OÜ arvele.

Kui soovite astuda digimaailma esimeste sammude teele koos Noberarega, võite meie poole pöörduda. Raul on teie eakaaslasest õpetaja, kellel on aastatepikkune kogemus arvutialases koolituses ning panganduses. Tema sõbralik ja kannatlik juhendamine aitab teil avastada digimaailma saladusi ning saada enesekindlaks arvutikasutajaks.

Noberare OÜ pakub mitte ainult arvutikoolitust, vaid ka võimalust avastada uusi teadmisi ja teha digimaailmas edusamme. Meie missiooniks on aidata inimestel ületada digitaalse lõhe takistused ja astuda julgelt sammu arvutite ja interneti maailma. Seega, kas olete juba pensionär või lähed sellele teele, võib Noberare koduõpe olla just see kingitus, mis avab teile uued uksed ja võimalused digitaalses ajastul.

Võta meiega ühendust ja registreeru õppele!

Vaata rohkem

NOBERARE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anneli S.

Tänan ettevõtet, mu vanaema oskab nüüd oma lastelastega Skype teel suhelda!

- Mart P.

Kaugõppena sain õppida selgeks arvutikasutuse. Tänan!

- Helgi I.

Õppekava on mitmekülgne ja hästi arusaadav. Olen rahul õpituga.

Kuidas Noberare õpetab vanematele inimestele arvuti selgeks?

Meie poolt pakutav, just eakamatele mõeldud, arvutiõpe koosneb põhjalikust õppekavast, milles käiakse läbi kõik olulisemad igapäevased arvutitarkused. Õ ppekava on loodud eesmärgiga anda teile kindlus ja oskused arvuti kasutamisel, mis on tänapäeva maailmas üha olulisem. See kursus pakub põhjalikku ülevaadet arvuti kasutamise erinevatest aspektidest ning aitab teil saada enesekindlaks digitaalses maailmas navigeerimisel. Kui olete valmis oma digitaarse oskusteekonna alustama, siis võtke meiega ühendust ja registreeruge juba täna! ÕPPEKAVA 1. Tunne oma arvutit - Ülevaade riist- ja

Dropdown

kõik artiklid

Arvuti seadistamine – seadista arvuti nagu professionaal

Arvuti on tänapäeva maailmas lahutamatu osa igapäevaelust. See võib olla teie töövahend, meelelahutusallikas või suhtlusvahend. Kuid kõigil arvutikasutajatel on
ssb.ee
Arvuti on tänapäeva maailmas lahutamatu osa igapäevaelust. See võib olla teie töövahend, meelelahutusallikas või suhtlusvahend. Kuid kõigil arvutikasutajatel on tekkinud hetki, kus arvuti ei tundu töötavat nii sujuvalt, kui oleks soovinud. Arvuti seadistamine võib olla väljakutsuv, eriti kui te ei ole tehnikaga eriti sina peal. Selles artiklis uurime, kuidas muuta arvuti töö kiiremaks ja tõhusamaks nagu tõeline professionaal. 1. Tarkvarainstallatsioon ja värskendused Arvuti seadistamise esimene samm on tarkvara. Õige tarkvara valik ja korralik installatsioon on võtmetähtsusega sujuva

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.