Rohkema info nägemiseks:

BRS BIOTECH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on kvaliteetsete fermentorite, bioreaktorite, tsentrifuugide ja puhastussüsteemide pakkumine tõhusaks ja skaleeritavaks tootmiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

BRS Biotech OÜ-s usume, et edusammude süda peitub teaduse arengus ja elukvaliteedi tõstmises. Meie missiooniks on varustada biotehnoloogia, farmaatsia ja toiduainetööstust tipptasemel fermentaatorite, bioreaktorite, tsentrifuugide ja puhastusseadmetega, mis ei ole lihtsalt tööriistad, vaid innovatsiooni ja efektiivsuse katalüsaatorid.

Meie tootevalik, sealhulgas autoklaavitavad klaasfermentaatorid & bioreaktorid, pilootfermentaatorid & bioreaktorid ja tööstuslikud fermentaatorid ja bioreaktorid, on hoolikalt disainitud, et vastata teadustöö rakenduste ja fermentatsiooniprotsessi optimeerimise rangele nõudlusele. Me mõistame täpsuse ja usaldusväärsuse tähtsust teie töös, mistõttu on meie kiirendiga torutsentrifuugid ja puhastusseadmed konstrueeritud pakkuma võrdlematut sooritusvõimet.

Alates laualabori mõõtkavast kuni tööstuslike mõõtmeteni on meie lahendused kohandatud toetama teie püüdlusi, olgu te siis teadustöö esirinnas või tootmise südames. Meie pühendumus Teaduse Edendamine, Elukvaliteedi Tõstmine on rohkem kui lihtsalt loosung; see on eetos, mis ajendab meid pakkuma teile parimat seadmete ja teeninduse kvaliteeti tööstuses.

Uurige meie veebilehte, et saada rohkem teavet meie toodete kohta, või võtke meiega otse ühendust tasuta konsultatsiooni saamiseks. Töötame koos, et nihutada piire, mis on võimalik biotehnoloogias ja kaugemal.

Avastage erinevust, mida BRS Biotech OÜ võib teie tegevuses teha. Võtke meiega ühendust juba täna ja astuge esimene samm tõhusama ja skaleeritavama tuleviku suunas.

Kontakt

BRS BIOTECH OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Tänu BRS Biotechile on meie teadustöö tõhusam ja usaldusväärsem.

- Jaan

Nende lahendused on teadusmaailmas hindamatud.

- Kristiina

Suurepärased seadmed ja klienditeenindus!

Millised on klaasfermentorite tehnoloogia edusammud?

Klaasfermentorid on laboriuuringutes pikaajaliseks standardiks nende inertsete omaduste, nähtavuse ja steriliseerimise lihtsuse tõttu. Need on kriitilise tähtsusega biotehnoloogia ja farmaatsiatööstuses mikroorganismide, rakukultuuride kasvatamisel ning vaktsiinide, ensüümide ja teiste biotoodete tootmisel. Klaasfermentorite tehnoloogia edusammud Üks olulisemaid uuendusi klaasfermentorites on funktsioonide arendamine, mis suurendavad steriilsust ja hoiavad ära saastumist. Uued klaasfermentorid on varustatud täiustatud aseptiliste ventiilidega, paremate tihendmaterjalidega ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagatakse bioreaktori suurendamisel parameetrite täpne kontroll?

Laboratoorsetest uuringutest kommertstootmiseni üleminek on biotehnoloogiliste protsesside elutsükli oluline faas. Bioreaktorite suurendamine pilootmõõtmest töö
ssb.ee
Laboratoorsetest uuringutest kommertstootmiseni üleminek on biotehnoloogiliste protsesside elutsükli oluline faas. Bioreaktorite suurendamine pilootmõõtmest tööstuslikule tasemele on ettevõtete jaoks kriitiline samm, kes soovivad oma uuendusi turule tuua. See üleminek hõlmab tootmisvõimsuse laiendamist, et rahuldada kommertsiaalset nõudlust, säilitades samal ajal toote kvaliteeti ja protsessi efektiivsust. Suurendamine ei ole lihtsalt bioreaktori suuruse suurendamine; see hõlmab keerulisi kaalutlusi, nagu bioloogilise süsteemi terviklikkuse säilitamine, protsessi järjepidevuse tagamine ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.