Rohkema info nägemiseks:

CAVOK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 268; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CAVOK OÜ kohta arvamuslugu!"

CAVOK OÜ hetkeolukord

Juba 268 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

CAVOK OÜ (registrikood: 14818520) on aastal 2019 asutatud lennundusvaldkonna ettevõte. Ettevõtte on asutatud eesmärgiga edendada eralennunduse alast lennutegevust Eestis.

Lennundusvaldkonna kogukond Eestis on pidevalt kasvamas. Huvi lendamise vastu ajas jätkuvalt kasvab. Eralendamiseks vajalikud koolituse ja pädevuse saamise tingimused on Eestis kõigile kenasti kättesaadavad ning meie hinnangul ajas aina enamatele inimestele ka taskukohased.

Paljude plaanid lendamisega tegeleda rikub ära asjaolu, kus oma õhusõiduki soetamine (isegi, kui see on taskukohane) ei ole vähese lendamise mahu juures majanduslikult mõistlik. Lahendus sellele on õhusõiduki rentimine ning neid võimalusi tuleb järjest juurde. Meie eesmärk on antud pakkumisele kaasa aidata.

CAVOK on võtnud eesmärgiks pre-build kit protseduuri alusel ehitada valmis kerglennuki (lennuki, mis muuhulgas omab vähest pilotaaži võimekust), mida seejärel eralenduritele praktiliseks kasutamiseks rentida. Asutamise aastal (2019) sõlmisime vastava kokkuleppe pre-built kit tootjaga (VAN’s Aircraft, USA).

Jooksva majandusaasta sees saime tootjalt kätte kogu ehitatava lennuki tootjapoolsed osad. On olnud hea aeg kokkupanekut planeerida. Meil on veel eraldi vaja tellida lennukile salongi sisu, mis jämedalt jaguneb kaheks: viimistlus ja avioonika. Kuna projekt valmib osanike initsiatiivil kõigi jaoks tausta tööna, siis oleme võtnud aega, et mitte teha hooletusest vigu, mis hiljem võivad projekti maksumust / omahinda kasvatada.

Seetõttu ei ole pidanud käesoleval majandusaastal oluliseks salongi sisu tellimisega kiirustada. Meil on hetkel olemasolevate osade komplekteerimisega tööd, mida teha, parasjagu ees ning keskendusime ja keskendume ka uuel majandusaastal just olemasolevate osade kokku panemisele.

Üldises plaanis on meie projekti juures lisaks tehtavale kooste-tööle vaja veel tellida salongiga seotud sisustus ja tehnika ning võtta ette ehitusjärgne õhusõiduki arvelevõtu protsess. Oleme oma algsele eesmärgile meeldivalt lähedal, kuid soovimatus teha vigu ja sellest tingitud hoolsus planeerimise ja ettevalmistuse näol võtab meilt aega, mida hea meelega antud projektile anname. Õnnestumine (just tehnilisel tasemel, mis hiljem ka tagab meile vajaliku töökindluse ja ohutuse eksplutatsioonis) on meile tähtsam kulutatud ajast.

Juhatuse liikmetele majandusaasta aruande perioodil tasusid ei makstud. Majandusaasta aruande periood lõpetati puhaskahjumiga, milleks oli 4422 eurot.

Puhaskahjumiga lõppenud majandusaastast tingituna oli ettevõte omakapital 31.12.2022 seisuga negatiivne. Plaanime selle viia seadusega kooskõlla järgmiste perioodide arvelt. Senimaani rahastab ettevõtte tegevust osanik.

CAVOK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.