Rohkema info nägemiseks:

TAIKSE TISLERI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 264; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TAIKSE TISLERI OÜ kohta arvamuslugu!"

TAIKSE TISLERI OÜ hetkeolukord

Juba 264 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Taikse Tisleri OÜ peamiseks tegevusalaks on päikesest elektrienergia tootmine. 2022. aasta oli Järvamaal opereeritava tootmisüksuse jaoks kolmas täielik tegutsemisaasta.

2022. aastat ilmestas niinimetatud elektrienergia hinnakriis Euroopas, mis kaasnes Venemaa täiemahulise agressiooniga Ukraina vastu ning sellele järgnenud kivisöe ning maagaasi ehk elektri tootmise oluliste sisendkütuste importide sanktsioneerimisega. Eesti elektriturul kerkisid hinnad märgatavalt: võrreldes 2021. aastaga kasvas Taikse Tisleri OÜ toodangu börsile müügi hind enam kui kahekordseks.

Samal ajal oli suvi väga kuum ning kuiv, soodustades päikeseelektri tootmist. Sellest tulenevalt ületas tootmisüksus eelneva kahe aasta toodangu normi. Kõrge elektrihinna ning hea toodangu kombinatsioonis kujunes majandusaasta ettevõtte jaoks edukaks.

Ettevõte jätkas 2022. aastal hakkepuidu tegevusvaldkonna ärivõimalustega tutvumist ja soetas vastavasisulise tegevuse jaoks ka täiendavat põhivara.

TAIKSE TISLERI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.