Rohkema info nägemiseks:

LONGVIEW CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 160; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LONGVIEW CAPITAL OÜ kohta arvamuslugu!"

LONGVIEW CAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 160 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

SISSEJUHATUS

Longview Capital OÜ on ettevõte, mis alates 2022 aastast muutis oma tegevusala suunitlust ning tegeleb erinevate kinnisvaraalaste arendusprojektide juhtimise ning koordineerimisega.

TULUD 2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 10 000 EUR, aga ettevõte teenis investeerimisportfellide muutusest kahjumit 15 146 EUR.

PERSONAL.

Töötajaid ettevõttel ei olnud ning juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

EESMÄRGID JÄRGMISEKS MAJANDUSAATAKS 2023. aastal jätkab ettevõte tegevust kinnisvaravaldkonnas. Plaanis on suurendada kinnisvaraprojektide mahtu.

LONGVIEW CAPITAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.