Rohkema info nägemiseks:

PROPUIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kvaliteetsete käsitööpalkmajade valmistamine Eesti tootjalt, kus austame põhjamaiseid ehitustraditsioone ja keskendume ökoloogilisele ning tervislikule elustiilile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

PROPUIT OÜ usub, et sinu kodu peaks olema pühakoda, mis on kooskõlas looduse ilu ja rahuga. Asudes Eesti südames, on meie käsitsi valmistatud palkmajad enam kui lihtsalt ehitised; need on elustiili tunnistajad, mis hindavad ökoloogilist harmooniat ja positiivset energiat, mis tuleneb elamisest looduse embuses.

Meie teekond on sügavalt juurdunud aastatuhandete vanustesse Põhjamaade palkmaja valmistamise traditsioonidesse. Iga meie kodu on ainulaadne meistriteos, mis peegeldab meie pühendunud käsitööliste ajatut kunstilisust ja oskusi. Pakume eritellimusel valmistatud majade valikut, sealhulgas ovaalseid lamedaid palke, ümarpalke ja eristuvat Norra tüüpi palk-/karkassmaju. Neid kodusid ei ehitata lihtsalt; need on armastusega voolitud parimast Eesti puidust, tagades, et iga palgi loomulik iseloom tuleb esile.

PROPUIT OÜ maja valimine tähendab otsustamist servamata palkmaja kasuks, mis peab vastu ajale, ümarpalkmaja kasuks, mis sosistab metsa lugusid, või päästetud/karkassmaja kasuks, mis ühendab traditsioonilist esteetikat kaasaegse disainiga. Meie pühendumus ökoloogilistele ehituspraktikatele tagab, et sinu kodu on mitte ainult mugavuse pelgupaik, vaid ka vastutustundlik valik keskkonna jaoks.

Kujutage ette suvemaja, mis avab oma käed ümbritsevale maastikule, kohta, kus saate hingata sisse värske õhu puhtust ja leida rahu disaini lihtsuses. PROPUIT OÜ-ga muutub see unistus reaalsuseks. Kutsume teid uurima meie Tootmisgaleriid ja nägema ootavaid võimalusi.

Liituge meiega looduse, käsitöö ja puidust maja rõõmu tähistamisel, mis tõeliselt tundub nagu kodu. Võtke meiega ühendust juba täna, et alustada teekonda elule, mida rikastab Eestist pärit käsitööna valmistatud palkmajade ilu.

Jätkates meie saidi sirvimist, nõustute meie küpsiste kasutamisega, tagades, et saate parima võimaliku kogemuse. Kui teil on küsimusi või soovite tellida oma suvemaja, ärge kõhelge meiega ühendust võtta. Teie loodusest inspireeritud pühakoda ootab.

Uuri lisaks

PROPUIT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Siim

Imeline palkmaja, ületas ootused!

- Marko

Ümarpalkmaja on naabruses pilgupüüdja!

- Liina

Armusin Norra tüüpi palk/karkassmajja!

Ökoviisil elamise omaksvõtmine käsitööna valminud palkmajadega

Ökoviisiline elustiil on eluviis, mis rõhutab jätkusuutlikkust, minimaalset keskkonnamõju ja harmooniat loodusega. See hõlmab teadlikke valikuid, et vähendada oma süsinikujalajälge, näiteks kasutades taastuvenergiat, vähendades jäätmeid ja valides jätkusuutlikke materjale kõigis elu aspektides. Palkmajad on jätkusuutliku elu kehastus. Need ei ole mitte ainult esteetiliselt meeldivad, vaid pakuvad ka mitmeid keskkonnaalaseid eeliseid, mis on kooskõlas ökoteadliku elustiiliga. Looduslike, taastuvate materjalide kasutamine ja puidu energiatõhusad omadused teevad palkmajad ideaalseks valikuks

Dropdown

kõik artiklid

Eesti palkmaja käsitöö kunst

Eesti palkmaja käsitöö on tunnistus riigi rikkalikust kultuuripärandist ja inimeste sügavast sidemest loodusega. Need puitkonstruktsioonid ei ole lihtsalt kodud
ssb.ee
Eesti palkmaja käsitöö on tunnistus riigi rikkalikust kultuuripärandist ja inimeste sügavast sidemest loodusega. Need puitkonstruktsioonid ei ole lihtsalt kodud; need on traditsiooniliste ehitusmeetodite kehastus, mis on põlvest põlve edasi antud ja täiustatud, et vastata kaasaegsetele elustandarditele. Palkmajad on olnud sajandeid oluline osa Eesti arhitektuurist. Algselt ehitati need vastu pidama karmile Põhja kliimale, kasutades ära puidu loomulikke soojustusomadusi. Aja jooksul on need struktuurid saanud sümboliks rahva vastupidavusele ja leidlikkusele. Eesti palkmaju iseloomustab nende

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.