Rohkema info nägemiseks:

NORDSAN GRUPP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7757; jälgijaid - 5. Arvustusi - 2; Artikleid 6+ "Kirjuta NORDSAN GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

New Energy on kiiresti arenev Eesti bränd, mis on pühendunud kaasaegsete ja jätkusuutlike energia- ja kliimaseadmete pakkumisele. Meie põhiväärtuseks on kvaliteet – nii toodetes kui ka pakutavates teenustes. Oleme uhked selle üle, et suudame oma klientidele pakkuda parimat, mis turul saadaval on, ja seda kõike tänu meie pühendunud meeskonnale, kes teeb tihedat koostööd teadus- ja arendustegevuse inseneride ning ekspertidega.

Meie ettevõtte nimi – New Energy – kajastab meie pühendumust uuenduslikele lahendustele ja soovile viia Eesti majapidamised ja ettevõtted järgmisele tasemele energiatõhususe ja keskkonnasõbralikkuse osas. Oleme usaldusväärne partner nii eraisikutele kui ka suurtele ettevõtetele, aidates neil saavutada oma energiasäästu ja keskkonnaeesmärke.

Kuigi meie tootevalik on lai, on meie peamine eesmärk jääda alati oma klientide kõrval, pakkudes neile asjatundlikku nõu ja tuge. Meie tehtud tööde nimekiri on muljetavaldav, ulatudes erinevatest Eesti piirkondadest ja näidates meie pühendumust kvaliteedile ja kliendi rahulolule.

Kui otsite partnerit, kes aitab teil navigeerida kaasaegses energiamaailmas, on New Energy teie kõrval. Meie kogemus, teadmised ja pühendumus innovatsioonile teevad meist ideaalse valiku kõigile, kes soovivad oma kodu või ettevõtet viia järgmisele tasemele

NORDSAN GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tõnis T.

New Energy on väga usaldusväärne partner ja nende teenindus on väga kiire ja professionaalne. Olen väga rahul seadmete kvaliteediga ning ma ei kahetse selle ettevõtte valimist.

- Mari M.

New Energy on meie jaoks parim lahendus. Nad on alati meid toetanud ja nende seadmed on väga kõrge efektiivsusega. Olen väga rahul nende toodete ja teenustega.

- Kalle K.

New Energy pakub professionaalseid ja kvaliteetseid seadmeid. Nad on väga vastutustundlikud ja meie jaoks on nad parim valik. Soojuspumbad töötavad väga hästi ja meil pole probleeme.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

NORDSAN GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

NORDSAN GRUPP OÜ on ettevõte, mille põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus. See tähendab, et nad on spetsialiseerunud erinevate hoonete, sealhulgas elamute, ärihoonete, tööstushoonete ja muude mitteeluhoonete ehitamisele. NORDSAN GRUPP OÜ on tuntud oma kvaliteetse töö, professionaalse meeskonna ja innovaatiliste lahenduste poolest. Nad on pühendunud kõrgeimate ehitusstandardite järgimisele ja klientide rahulolu tagamisele. Nende eesmärk on pakkuda parimat teenust, mis vastab kõigile klientide vajadustele ja ootustele. NORDSAN GRUPP OÜ on olnud ehitusturul juba aastaid, mis

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua tuletõke hoones? Milleks see vajalik on?

Tuletõkketööd on avade, kommunikatsiooni läbiviigude, ventilatsiooni ja muude avade täitmine tulekindlalt nii, et tulekahju ei pääseks oma tuletõkkesektsiooni p
ssb.ee
Tuletõkketööd on avade, kommunikatsiooni läbiviigude, ventilatsiooni ja muude avade täitmine tulekindlalt nii, et tulekahju ei pääseks oma tuletõkkesektsiooni piirist väljapoole teatud aja jooksul. See on tööde kompleks, mis on suunatud ehitistele ja inimestele, kes on hoones tulekahju tekkimise ajal, põhjustatava kahju minimaliseerimisele. See saavutatakse toimingutega, mille abil ei toimu tule ja suitsu ( gaasi) levikut kõrval ruumidesse ja hoone konstruktsioon ei hävine teatud aja jooksul. Kõrge kvaliteet, kvaliteetsetetulekaitse materjalide kindlus ja ettevõtte spetsialistide kogemus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.