Rohkema info nägemiseks:

GWUBI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 414; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GWUBI OÜ kohta arvamuslugu!"

GWUBI OÜ hetkeolukord

Juba 414 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Gwubi OÜ alustas oma tegevust 28.10.2019 aastal.

Gwubi OÜ põhitegevusalaks on rõivaste tootmine ning müümine.

2022. aastal valmis Gwubi OÜ e-pood ning lisaks olemasolevatele kanalitele hakati oma tooteid müüma läbi e-poe.

2022. aastal sõlmiti ka leping stuudiopinna üürimiseks, remonditi ruum ning investeeriti selle parendamisse. Seeläbi loodi senistele elektroonilistele kanalitele lisaks klientidele võimalus tooteid enne ostu näha ja proovida.

Tegeleti aktiivselt uute koostööpartnerite otsimisega ning sölmiti edukad koostöökokkulepped nii uute toormaterjali tootjate kui ka edasimüüjatega.

Aastal 2022 oli ettevõttel üks töötaja. Tööjõukulud kokku olid 7 064 eur (2021: 0 eur) 2023. a eesmärk on viia oma tooted välisturule. Esmeses etapis on sihiks lähirigid (Baltimaad ja Skandinaavia), sellest järgmise sammuna on eesmärk laieneda Kesk- ja Lõuna-Euroopasse.

Tanel Lillepalu

Juhatuse liige

GWUBI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.