Rohkema info nägemiseks:

PROHVID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1917; jälgijaid - 1. Arvustusi - 2; Artikleid 5+ "Kirjuta PROHVID OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Prohvid OÜ on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete ehitus-, lammutus- ja maastikukujundusteenuste pakkumisele. Meie eesmärk on muuta iga klientide unistus reaalsuseks, olgu tegemist uue kodu ehitamise, olemasoleva hoone lammutamise või kauni aia loomisega. Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsetele ehituslahendustele, mis tagavad meie klientide rahulolu ja usalduse.

Prohvid OÜ alustas oma teekonda uskumusega, et iga projekt nõuab täpsust, pühendumust ja professionaalset lähenemist. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes omavad ulatuslikku kogemust ehitus-, lammutus- ja maastikukujundustöödes. Me ei piirdu ainult füüsilise tööga, vaid oleme ka partnerid ja nõustajad kogu projekti kestel. Alates esialgsest kavandamisest kuni lõpliku viimistluseni on meie eesmärk tagada iga kliendi täielik rahulolu ja projekti õnnestumine.

Meie töö hõlmab laia valikut teenuseid. Ehitustööde osas oleme spetsialiseerunud nii elamute kui ka kaubanduslike projektide ehitamisele, pakkudes betoonitöid ja vundamendi ettevalmistust. Lammutustööde käigus tagame ohutuse ja keskkonnasõbralikkuse, tehes ruumi uutele võimalustele ja taaskasutades materjale vastutustundlikult. Maastikukujunduse valdkonnas loome elukeskkondi, mis on nii esteetilised kui ka funktsionaalsed, olgu tegemist privaatsete aedadega või äripindade väliruumidega.

Prohvid OÜ jätkab innovatsiooni ja kvaliteedi poole püüdlemist igas projektis. Oleme uhked oma võime üle kohandada lahendusi vastavalt klientide individuaalsetele vajadustele ja keskkonna eripäradele. Meie missioon on mitte ainult ehitada ja kujundada, vaid luua kestvaid suhteid ja inspireerida meie ümber olevat keskkonda.

 Prohvid OÜ on teie usaldusväärne partner, kes viib teie unistused ellu, ületades ootusi ja tagades kvaliteedi igas detailis. Astuge koos meiega samm edasi ilusama, turvalisema ja jätkusuutlikuma tuleviku suunas.

vaata lisaks!

PROHVID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Andreas L.

Lammutustöö sujus probleemideta. Töötajad olid osavad ja korralikud.

- Priit R.

Suurepärane kogemus ehitustöödel. Täpsed ja usaldusväärsed.

- Raul L.

Kiire reageerimine muutuvatele oludele. Täname hea töö eest!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Lammutamine ABC: mida pead teadma enne lammutustööde alustamist

Lammutustöö on ümberarendamise ja renoveerimise protsessi kriitiline samm. See hõlmab hoonete ja konstruktsioonide lahtivõtmist, tehes ruumi uueks ehituseks ja arenduseks. Siiski ei ole lammutamine lihtne ülesanne; see nõuab hoolikat planeerimist, erinevate meetodite mõistmist, ohutusprotokollide järgimist ja keskkonnamõjude arvestamist. Lammutustööde liikide mõistmine Sisemine lammutus keskendub hoone sisemiste osade eemaldamisele, mõjutamata välist struktuuri. Seda kasutatakse sageli ümberehitusprojektides, kus vaid osa hoonest vajab ümberkujundamist. Selektiivne lammutus hõlmab

Dropdown

kõik artiklid

Maja vundamendi ettevalmistus: Kriitilise tähtsusega samm hoone püsivuse tagamisel

Maja vundament on hoone struktuuriliselt oluline osa, mis tagab selle stabiilsuse ja vastupidavuse aastateks. Õigesti ettevalmistatud vundament on eelduseks hoo
ssb.ee
Maja vundament on hoone struktuuriliselt oluline osa, mis tagab selle stabiilsuse ja vastupidavuse aastateks. Õigesti ettevalmistatud vundament on eelduseks hoone pikaajalisele terviklikkusele ja vähendab tulevikus tekkida võivate probleemide riski, nagu pragunemine või nihkumine. Vundamendi ettevalmistusprotsess hõlmab mitmeid olulisi samme, alates mulla geoloogilisest analüüsist kuni vundamendimaterjalide valikuni. Esimene samm on mulla geoloogiliste omaduste hindamine, et määrata kindlaks vundamendi tüüp ja sügavus. Seejärel järgneb kaevetööde teostamine vastavalt projekteeritud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.