Rohkema info nägemiseks:

INSTACOINS ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 356; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INSTACOINS ESTONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

INSTACOINS ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 356 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

See aruanne sisaldab teavet, mis võib kujutada endast "tulevikku suunatud avaldusi". Juhtkond usub, et need tulevikku suunatud avaldused on nende esitamise ajal mõistlikud. Siiski tuleks olla ettevaatlik ja mitte loota põhjendamatult sellistele tulevikku suunatud avaldustele.

Instacoins Estonia OÜ (edaspidi „Instacoins“) asutati 30.10.2019. Instacoins on 11.08.2020 saanud Rahapesu Andmebüroo poolt virtuaalvääringu teenuse ( "virtuaalvääringu teenus" ja "virtuaalvääringu vahetamise teenus" RahaPTS § 3 p 101 ja 102 mõttes) osutamise loa nr

FVT000081.

Ettevõtte eesmärgiks on ühesuunaline virtuaalvääringu teenuse pakkumine ehk FIAT valuuta vahetus virtuaalvääringu (Bitcoin ehk BTC) jaemüügi klientidele. Lisaks sellele pakub Instacoins mitmesuunalist (fiat-to-crypto, crypto-to-fiat ja crypto-to-crypto) virtuaalvääringu teenust erinevate virtuaalvääringutega (enamasti ETH, ALGO, USDT ja MATIC) börsivälistele klientidele.

Teenuse osutamine toimub Ettevõtte veebipõhise platvormi www.instacoins.com kaudu. Börsivälised kliendid saavad võtta Ettevõttega ühendust spetsiaalse suhtluskanali kaudu kodulehel https://www.instacoins.com/otc-desk/.

Ülevaade majandustegevusest 2022. aastal teenis Ettevõte tulu 1 945 860 eurot võrrelduna 19 645 904 euroga eelnenud aastal. Tulude märkimisväärne langus oli tingitud eelkõige Ettevõtte äriotsusega saada virtuaalvääringu teenuse tegevusluba Bulgaarias (Instacoins Europe EOOD) ja viia suurem osa kliendibaasist üle Bulgaaria ettevõttele alates 01.08.2022. Kliendibaasi kahe ettevõtte vahel jagamise tulemusel alates 01.08.2022, hakkas

Instacoins Estonia OÜ teenindama jaemüügi kliente ainult Eestist, Puerto Ricost ja Singapurist. Börsiväliseid kliente teenindab alates 01.08.2022 ainult Instacoins Europe EOOD, kuid teenuse osutamise võimalus börsivälistele klientidele Instacoins Estonia OÜ poolt siiski jääb.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei olnud ühtegi olulist sündmust, mida raamatupidamise aastaaruandes ei kajastata, kuid millel on või võib-olla oluline mõju järgnevate majandusaastate majandustulemustele.

Instacoinsi Grupi meeskond jäi 2022. aastal samaks. Peale kliendibaasi jagamist Eesti ja Bulgaaria ettevõtte vahel, otsustati jätta Instacoins

Estonia OÜ ettevõttele ainult 1 töötaja, teine töötaja läks üle Instacoins Ltd-sse. Vaatamata sellele pole Ettevõtte äritegevus muutunud ja äritegevus jätkus ühe rahvusvalise meeskonnana, kus grupi ettevõtete osakonnad toetavad teineteise tegevust ning saavad abi ühiste koostööpartnerite käest.

Tegevusloa muutmise taotlusest

Instacoins on 14.06.2022 esitanud taotluse virtuaalvääringu tegevusloa muutmiseks. Rahapesu Andmebüroo (RAB) on 12.07.2022, 16.09.2022, 27.12.2022 ja 02.03.2023 tuvastanud taotluses puudused, mida Instacoins on iga kord RAB-i poolt kindlaksmääratud tähtajaks kõrvaldanud.

Käesoleva aruande esitamise seisuga pole RAB veel Instacoinsi virtuaalvääringu tegevusloa muutmise taotlust rahuldanud ja selle läbivaatamise menetlus endiselt käib.

Bulgaaria äritegevusest 2022. aasta alguses võttis Instacoins vastu äriotsuse saada virtuaalvääringu teenuse tegevusluba teises riigis. Antud otsus oli tingitud eelkõige 2022. aasta alguses Eestis toimuma hakanud sündmustest (sh kuid mitte ainult RahaPTS-s plaanitud muudatused), mis on põhjustanud suure ebakindlustunde kogu virtuaalvääringu teenuse pakkumise tuleviku osas. Ettevõtte on aktiivselt osalenud seadusemuudatuse läbirääkimiste protsessis. Samas Ettevõte siiski ei olnud piisaval määral rahul toimunud muudatustega ja endiselt tundis vajadust tagada äritegevuse katkematut jätkamist juhul kui see osutub Eestis võimatuks või oluliselt raskendatuks. Seetõttu sai otsustatud asutada uus ettevõte Bulgaarias (Instacoins Europe EOOD) ja hakata osutama virtuaalvääringu teenust kahe ettevõte kaudu, kusjuures suurim osa kliendibaasist sai otsustatud viia üle Bulgaaria ettevõttele eespool toodud põhjustel.

Tuleb rõhutada, et Ettevõte ei plaani Eestist lahkuda ja pigem vastupidi kaalub suure osa voost Eestisse tagasi kandmist. Eesti on kindlasti paremini valmis MiCa regulatsiooni jõustumiseks, mistõttu ettevõte huvid peavad sellega arvestama. Lisaks on Eesti Ettevõttesse palju investeeritud ja loodud mitmeid tugevaid pangasuhteid. Eesmärgiks on toetada ja arendada neid suhteid ning säilitada ka head mainet järelevalve asutuste ees, mis võimaldab naasta Eestisse kui MiCA on kõigis ELi liikmesriikides täielikult rakendatud.

Strateegia ja edasised arengud

Ettevõttel on üldiselt veebipõhine äri, mis teenindab oma jaekliente veebilehe kaudu aadressil http://www.instacoins.com. Ettevõtte äritegevus toimub pidevalt, on katkematu ning ei tugine ega arvesta hooaegasid.

Kogu Instacoins grupi kliendibaasi olulise vähenemise tõttu panustab Ettevõte rohkem turundusse erinevates sotsiaalvõrgustikes. Ettevõte

INSTACOINS ESTONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.