Rohkema info nägemiseks:

HITACHI ENERGY ESTONIA AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3987; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta HITACHI ENERGY ESTONIA kohta arvamuslugu!"

HITACHI ENERGY ESTONIA AS hetkeolukord

Juba 3987 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldist

Ettevõte esindab Hitachi Energy Ltd. kõiki tegevusvaldkondi Eesti, Läti ning Leedu turupiirkonnas.

Olemaks klientidele lähemal ja tagamaks emakeelse suhtluse, on ettevõttel esinduskontorid Lätis ja

Leedus asukohtadega vastavalt Riias ning Vilniuses.

Alates 01.07. 2020. aastast kuulub ettevõte Hitachi kontserni ettevõtete hulka. Ettevõtte tegevus jaotub kahte valdkonda: müük ning teostus (seadmed, süsteemid, korrashoiuteenused, projektid) energeetika, tööstuse ning transpordisektori klientidele, ja äritoeteenused (raamatupidamis-, hanke- ja personaliteenused grupi ettevõtetele põhja Euroopa regioonis).

Hitachi Energy ülesehitus

Hitachi Energy tegevuseks on kõrgepingeseadmete ning süsteemide tootmine, kõrgepingealajaamade ning elektrienergia kvaliteeti parandavate süsteemide tootmine ja ehitamine, kõrgepinge-elektrivõrkude kaitse- ja automaatikasüsteemide, jõu- ja jaotustrafode tootmine, transpordisektori ja energeetika digitaliseerimine, konsultatsioon ja keerukad hooldusteenused kogu tooteportfellile. Eestis paiknev ettevõte kuulub organisatsiooniliselt Hitachi Energy Euroopa ettevõtete hulka. Eesti ettevõtet koordineerib samasugune ettevõte Soomes (”oversight country”).

Samuti on Eesti ettevõtte nõukogu liikmed alates 01.07.2020. aastast Soome ettevõtte juhtrühma liikmed. Ettevõtte aktsiate ainuomanik on Hitachi Energy Ltd.

Hitachi Energy Estonia AS esindab nelja Hitachi Energy ärivaldkonda: - PGGI Elektrivõrgu sõlmunktide integreeritud lahendused, elektrienergia kvaliteeti ning elektrisüsteemi stabiilsust tagavad lahendused, e-mobiilsuse lahendused, konsultatsioon ja hooldustegevused - PGGA Elektrivõrgu automaatika- ja kaitsesüsteemid, elektrienergia akumuleerimise süsteemid, varahaldustarkvarapaketid - PGHV Kõrgepingetooted ja -süsteemid - PGTR Jõu- ja jaotustrafod

Hitachi Energy Estonia AS 2022. aasta majandusperioodi ülevaade

Käesolevas aruandes käsitletav ajaperiood on 01.04.2022. a. – 31.03.2023. a.

Ettvõtte müügitulu oli 20 mEUR.

Tegevuskasum oli 0,01 mEUR.

Rahavood olid positiivsed.

Ettevõtte tellimuste maht käsitletavas majandusperioodis oli 30 MEUR.

HITACHI ENERGY ESTONIA AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.