Rohkema info nägemiseks:

IDMO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
E-poest saad osta uue maja arhitektuurse eelprojekti ja ehitusliku hinnapakkumine

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

IDMO OÜ on innovaatiline arhitektuuri- ja ehitusettevõte, mille eesmärk on muuta unistuste kodude loomine lihtsaks ja mugavaks. Meie pakutavad teenused hõlmavad kõike alates eelprojektide koostamisest kuni võtmed-kätte lahendusteni, et tagada sujuv ja kvaliteetne ehitusprotsess.

Kes me oleme? IDMO OÜ meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes omavad sügavaid teadmisi ja oskusi arhitektuuri, projekteerimise ja ehituse valdkonnas. Meie meeskonna kirg loovuse ja detailide vastu kajastub iga meie projektis. Oleme pühendunud sellele, et pakkuda klientidele individuaalseid lahendusi, mis vastavad nende unistustele ja vajadustele. Meie filosoofia tugineb usaldusväärsusele, professionaalsusele ja avatud suhtlemisele, mistõttu saame luua tugeva koostöö oma klientidega.

Mida me pakume? Pakume laia valikut teenuseid, mis katab kõik teie vajadused ehituse ja projekteerimise valdkonnas. Meie eelprojektide teenus hõlmab eskiiside koostamist ja projekteerimistingimuste taotlemist, mis aitavad teil alustada oma unistuste kodu loomist. Samuti loome 3D visualiseerimisi, et teie ideed saaksid ellu ärgata, võimaldades teil näha, kuidas teie tulevane kodu välja näeb. Meie 3D välis- ja siserenderdamine toob esile hoonete arhitektuurilised jooned ning aitab teil ruumide planeerimisel paremini orienteeruda.

Lisaks pakume “võtmed kätte” lahendusi, mis tähendavad, et viime teie projekti lõpuni, et saaksite oma kodu kohe kasutusele võtta. Aitame teid ka ehitusloa taotlemisel ja tagame, et kõik vajalikud dokumendid oleksid õigesti koostatud. Meie klienditugi on pidevalt teie kõrval, et vastata kõikidele küsimustele ja tagada sujuv ehitusprotsess.

IDMO OÜ-l on tugev maine ja meie kliendid hindavad meie kiiret ja professionaalset teenust. Meie eesmärk on mitte ainult ehitada maju, vaid luua kodusid, mis on täis soojust ja mugavust. Usume, et iga projekt on võimalus luua midagi erilist, ja oleme uhked, et saame olla osa teie unistuste teostamisest. Meie visioon on ehitada tulevikku, kus iga inimene saab elada kodus, mis peegeldab tema isikupära ja unistusi. Ootame teid meiega koostööd tegema ning koos teie unistuste kodu looma!

kodulehele

IDMO OÜ kontaktid

Eelprojektist ehitusloani

Eelprojekt Eelprojekt on esimene ja ülioluline samm ehitusloa taotlemisel. Selle koostamine hõlmab mitmeid komponente, sealhulgas: Projekteerimistingimuste taotlemine : Kui krundil puudub kehtiv detailplaneering, peame taotlema kohaliku omavalitsuse poolt projekteerimistingimused, mis aitavad määratleda, kuidas ja milliseid ehitisi saab ehitada. Hoone asendiplaan : Eelprojekti raames määrame kindlaks hoone asukoha kinnistul. See hõlmab kinnistusisesi teid, parklaid, krundi heakorda ja haljastust. Korruste plaanid, lõiked ja vaated esitatakse selgelt, et anda ülevaade kavandatavast

Dropdown

kõik artiklid
Meie ettevõte pakub professionaalseid teenuseid, mis on suunatud individuaalsete ja äriliste ehitusprojektide teostamisele. Meie eesmärgiks on muuta teie unistu
Arvamuslugu

Innovatiivsed lahendused “võtmed kätte” ehituses

Meie ettevõte pakub professionaalseid teenuseid, mis on suunatud individuaalsete ja äriliste ehitusprojektide teostamisele. Meie eesmärgiks on muuta teie unistused reaalsuseks, pakkudes kvaliteetseid ehituslahendusi, sealhulgas eelprojekte ja 3D visualiseerimist. Võtmed-kätte lahendused IDMO OÜ-l on hea meel tutvustada oma “võtmed kätte” lahendusi, mis katab kogu ehitusprotsessi alates esialgsest ideest kuni lõpliku teostuseni. Pakume mitmeid projekte, mida saab osta meie e-poest, samuti individuaalseid majaprojekte, mis on kohandatud teie vajaduste ja soovide järgi. Meie lahendused

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.