Rohkema info nägemiseks:

TONDIRABA UJULA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 494; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TONDIRABA UJULA OÜ kohta arvamuslugu!"

TONDIRABA UJULA OÜ hetkeolukord

Juba 494 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli Tondiraba Ujula OÜ-le kolmas tegevusaasta.

Tondiraba Ujula OÜ on omandanud riigihankel 50 aastaks hoonestusõiguse Tallinnas Varraku tn 14a ja 14b kinnistutele olümpianormidele vastava ujula koos vee- ja spordikeskusega rajamiseks.

Ujulasse rajatakse 50-meetrisele basseinile lisaks 25-meetrine treeningbassein ning vähemalt 400-kohaline tribüün. Spordikeskus peab valmima 2025. aastaks.

2022. aastal on teostatud spordihoone projekteerimistöid. Ehituse algus on edasi lükkunud 2023. aastasse.

Aruandeperioodil oli ettevõtte müügitulu lühiajalisest rendist 2 tuhat eurot (võrdlusperioodil müügitulu puudus), tegevuse tulemiks oli kahjum 111,8 tuhat eurot (võrdlusperioodil kahjum oli 73,6 tuhat eurot).

Tondiraba Ujula OÜ-l ei ole töötajaid, juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

2023. aastal jätkatakse spordikeskuse arendamisega.

Ettevõtte omakapital seisuga 31.12.2022 ei vasta Äriseadustiku nõuetele (- 201,57 tuhat eurot), kuna tegemist on kinnisvara arendusperioodiga, kus ettevõte tulu ei teeni. Kohustised võlausaldajate ees täidetakse omanike laenude arvel. Omakapitali seadusega vastavusse viimiseks moodustavad omanikud vajadusel vabatahtliku reservi.

TONDIRABA UJULA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.