Rohkema info nägemiseks:

ADVOKAADIBÜROO MOSS LEGAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Advokaadibüroo Moss Legal sobib nõudlikule kliendile, kes on harjunud keerukates õigusküsimustes selguse saavutamisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Advokaadibüroo MOSS Legal OÜ eesmärk on pakkuda kõrgel tasemel õigusabi ning aidata klientidel saavutada selgus keerukates õigusküsimustes. Meie tegevus hõlmab laia valikut õigusvaldkondi, sealhulgas tööõigus, tervishoiuõigus ja ärisaladuste kaitse, pakkudes personaalset ja professionaalset teenust nõudlikule kliendile.

Meie büroo loodi eesmärgiga tuua kokku kogenud ja pühendunud advokaadid, kes suudavad pakkuda kvaliteetset õigusnõustamist nii era- kui ka äriklientidele. Asutaja ja vandeadvokaat Rando Maisvee juhtimisel on MOSS Legal saavutanud märkimisväärset tunnustust nii Eestis kui ka rahvusvaheliselt. Rando Maisvee on rahvusvaheliste advokaate hindavate teatmike (Chambers ja The Legal 500) poolt järjepidevalt tunnustatud kui üks juhtivaid spetsialiste ettevõtlusega seotud tööõigusasjades, omades hetkel kõrgeimat tunnustust (Chambers Band 1).

Kohtuvaidluste valdkonnas esindame oma kliente erinevates tööõiguse küsimustes, sealhulgas töösuhetest tulenevates hagides ja diskrimineerimisasjades. Meie advokaadid on kogenud erinevates haldus-, tsiviil- ja kriminaalprotsessides, pakkudes tuge ja esindust igas menetlusetapis. Näiteks on Rando edukalt esindanud klienti Eesti kohtus Kalifornia õiguse alusel lahendatud vaidluses, mis näitab meie suutlikkust lahendada ka kõige keerulisemaid juhtumeid.

Piirangute jõustamine on meie teine oluline tegevusvaldkond. Me kaitseme ärisaladusi ja aitame jõustada konkurentsipiiranguid, tagades klientide ärisaladuste kaitse ja ausa konkurentsi. Lisaks tegeleme vilepuhumise juhtumitega ja menetlustega järelvalveorganite juures, pakkudes tuge ja nõustamist, et tagada õiglane ja seaduslik menetlusprotsess. Meie kogemused ja teadmised võimaldavad meil pakkuda põhjalikku ja tõhusat õigusabi ka kõige keerukamates olukordades.

Töösuhete ja tervishoiuõiguse valdkonnas pakume ulatuslikku nõustamist ja esindamist. Meie teenused hõlmavad kollektiivlepingute läbirääkimisi ja streikide juhtimist, aidates leida parimaid lahendusi nii tööandjate kui ka töötajate huvides. Samuti nõustame ettevõtete ülemineku ja töötajate lähetamise küsimustes, tagades seaduslikkuse ja sujuva ülemineku protsessi. Meie advokaadid on kogenud tööõiguse spetsialistid, kes suudavad pakkuda praktilisi ja efektiivseid lahendusi kõikidele töösuhetega seotud küsimustele.

Tervishoiuõiguse valdkonnas nõustame kliente tervishoiuteenuste reklaami ja arstide vastutuse küsimustes, samuti ravivigade juhtumites. Meie kogemused Terviseameti menetlustes ja tervishoiuteenuste rahastamises võimaldavad meil pakkuda põhjalikku ja asjatundlikku nõu. Lisaks tegeleme kutsehaiguste ja tööõnnetustega, sealhulgas raskete tervisekahjustuste ja surmaga lõppenud tööõnnetuste juhtumitega. Meie advokaadid on valmis pakkuma põhjalikku ja asjatundlikku nõustamist ning esindamist kõigis tervishoiuõigusega seotud küsimustes.

Rando Maisvee on aktiivne Euroopa Tööõiguse Juristide Assotsiatsiooni ja Eesti Advokatuuri tööõiguskomisjoni liige. Lisaks osaleb ta Eesti Tööandjate Keskliidu nimetatud kaasistujana töövaidluskomisjoni töös, mis võimaldab tal olla kursis viimaste arengutega tööõiguse valdkonnas. Seetõttu hoidume tavapäraselt klientide esindamisest selle organi menetlustes, kuid vajadusel saame soovitada pädevaid spetsialiste.

Advokaadibüroo MOSS Legal OÜ on pühendunud pakkuma oma klientidele parimat võimalikku õigusnõustamist ja esindamist. Meie eesmärk on aidata klientidel lahendada nende õigusprobleeme tõhusalt ja professionaalselt, tagades selguse ja kindluse kõigis õigusküsimustes. Ootame teid meie büroos, et leida koos parimad lahendused teie õiguslikele väljakutsetele.

kodulehele

ADVOKAADIBÜROO MOSS LEGAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristjan K.

Kohene abi ja suurepärane suhtlemine. Tänan!

- Kairit R.

Väga hea kogemus! Aitäh abi eest.

- Laura S.

Professionaalne teenindus ja kiire reageerimine. Olen väga rahul.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas terviseamet tagab tervishoiuteenuste kvaliteedi ja rahastamise eestis?

Terviseamet mängib Eesti tervishoiu süsteemis olulist rolli, tagades tervishoiuteenuste kvaliteedi ja ohutuse, samuti jälgides seadusandlikke nõudeid ja menetlusi. Samuti on Terviseameti ülesanne koordineerida tervishoiuteenuste rahastamist, mille kaudu tagatakse, et tervishoiuteenused oleksid kättesaadavad ja jätkusuutlikud. Eestis reguleerib tervishoiu korraldamist ja teenuste kvaliteeti tervishoiuseadus ning tervishoiuteenuste rahastamine toimub mitmete erinevate mehhanismide kaudu. Terviseameti roll hõlmab tervishoiuteenuste osutajate järelevalvet, mis tähendab, et amet hindab, kas

Dropdown

kõik artiklid

Rando Maisvee: vilepuhujate kaitse seadustamisega tuleb edasi töötada

Vilepuhujate kaitse seadustamine on arutlusteema, mille juured ulatuvad ärisaladuste kaitse seadusandluse juurde. Need kaks aspekti — sõnavabadus ja ettevõtlusv
ssb.ee
Vilepuhujate kaitse seadustamine on arutlusteema, mille juured ulatuvad ärisaladuste kaitse seadusandluse juurde. Need kaks aspekti — sõnavabadus ja ettevõtlusvabadus — on nagu sama mündi kaks külge. Eestis on vilepuhujate kaitse direktiivi hilinenud rakendamine pannud meid Euroopa Liidu tähelepanu alla, koos Hispaania, Itaalia, Luksemburgi, Poola, Saksamaa, Tšehhi ja Ungariga. Direktiivi üle võtmiseks mõeldud seaduseelnõu ei jõudnud 2022. aasta jaanuariks Riigikogus arutusele, ning valimiste tõttu jäi eelnõu menetlemata. Justiitsminister Lea Danilson-Järg on lubanud, et kui kohus otsustab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.