Rohkema info nägemiseks:

LA DEFENSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 113; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LA DEFENSE OÜ kohta arvamuslugu!"

LA DEFENSE OÜ hetkeolukord

Juba 113 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal ettevõttes majandustegevust ei toimunud.

Ettevõte ootab lahendusi Indrek Narusk'i, isikukood 38207270327, Peeter Palusaar'e, isikukood 36904192712 (sotsiaalmeedias figureerib kui

Peter Strand) ja Tanel Tuuleveski, isikukood 3751016492, ebaseaduslikele tegevustele, mis on seotud ettevõttele kuuluva nõudega [mille sisuks on Magasini tn 3 (Tallinn) kinnistu mõttelise osa hõivamine eelnimetatud isikute osalusega ettevõtete poolt].

Ebaseaduslike tegevustega seotud ettevõtted on Kerdni OÜ, registrikood 12883186, J & K Invest OÜ, registrikood 10709834, Magasini

Arenduse OÜ, registrikood 14606255, OÜ Tobermory, registrikood 11208100, lisaks Peeter Palusaarega seotud Uus Maa kinnisvaramaakler

Margit Sild, isikukood 46805212775, alates veebruar 2018.a Zona Rosa OÜ, registrikood 12362665.

Ettevõtte põhivara väärtus on seotud ettevõttele kuuluva nõudega [mille sisuks on Magasini tn 3 (Tallinn) kinnistu mõttelise osa hõivamine eelnimetatud isikute osalusega ettevõtete poolt].

[Taust lühidalt:

Kahjuks ei täitnud Indrek Narusk Zona Rosa OÜ, registrikood 12362665, osaluse omandamisega seotud kokkuleppeid Kristo Riimaa ees.

Kahjuks ei järginud Indrek Narusk Zona Rosa OÜ juhtimisel äriseadustikust tulenevaid nõudeid, sh majandusaastate aruannete tähtaegsel kinnitamisel ja esitamisel.

Kahjuks ei järginud Indrek Narusk Zona Rosa OÜ juhtimisel seadustest tulenevaid nõudeid, sh võlausaldajate nõuete rahuldamisel.

Kahjuks ei täitnud Indrek Narusk Velonia Bicycles OÜ, registrikood 11786104, osaluse võõrandamisega seotud kokkuleppeid Kristo Riimaa ees.

Kahjuks ei järginud Indrek Narusk Velonia Bicycles OÜ juhtimisel äriseadustikust tulenevaid nõudeid, sh koosolekute kokkukutsumisel, pidamisel.

Kahjuks ei järginud Indrek Narusk Velonia Bicycles OÜ juhtimisel seadustest tulenevaid nõudeid, sh võlausaldajate nõuete rahuldamisel, raamatupidamislikke ja maksundusalaseid nõudeid, st ka maksude deklareerimisel, tasumisel.

Kahjuks koostas Indrek Narusk omal äranägemisel teadlikult valeandmetega dokumente ning esitas neid tõestena erinevatele isikutele - ettevõtjatele, ametnikele-ametitele eesmärgiga saada suurt ebaseaduslikku tulu, koostööparneriks tegevuste läbiviimisel Peeter Palusaar (https://www.postimees.ee/240220/tagaotsitav-palusaar-tabati-hispaanias) ja eksirännakutel Tanel Tuuleveski.

Kahjuks ei soostunud Indrek Narusk täitma nõudeid, mis tal on täitmata isiklikult ja mis on täitmata tema juhitud/tema ainuomandis olevatel ettevõtetel (mh nõrgad oskused inimsuhtes ja kokkulepetest mittekinnipidamine on kahjuks ühel või teisel hetkel saatuslikuks saanud kõikidele

Indrek Naruski projektidele, seejuures töötajate/koostööpartnerite lahkumisele temaga seotud ettevõtetest. Partneritel, kellel on olnud vähemalt 50% osalust temaga seotud ettevõtetes, on läinud paremini https://ekspress.delfi.ee/artikkel/70086273/nelja-aastaga-100-miljonit-ja-purunenud-soprus-grabcadi-lugu). ]

LA DEFENSE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.