Rohkema info nägemiseks:

KS BUILD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1245; jälgijaid - 1. Arvustusi - 5; Artikleid 5+ "Kirjuta KS BUILD OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast KS Build OÜ maailma, kus me muudame teie ehitusunistused püsivateks päranditeks. Kirglikkusega tipptaseme poole ja kvaliteedile pühendumisega oleme spetsialiseerunud eramute, korterite ja spetsiaalsete konstruktsioonide ehitamisele ning renoveerimisele. Meie missiooniks on pakkuda teile erakordseid lahendusi, mis mitte ainult ei vasta teie vajadustele, vaid ületavad ka teie ootusi.

Alates hetkest, kui kujutate ette oma täiuslikku kodu või renoveerimisprojekti, oleme teie kõrval. Meie teenused hõlmavad uute majade võtmed kätte ehitust kuni ajalooliste kodude põhjaliku renoveerimiseni, tagades, et iga detail peegeldab teie isiklikku stiili ja kõrgeimat meisterlikkust.

Meie oskusteave ei piirdu ainult kodudega. Me toome sama pühendumuse korterite ehitamisse ja parandamisse. Kasutades keskkonnasõbralikke materjale nagu savikrohv, lubikrohv ja õlgedest plaadid, loome eluruumid, mis on mitte ainult kaunid, vaid ka jätkusuutlikud.

KS Build OÜ-s õitseme väljakutsete peale ja oleme põnevil ainulaadsetest, julgetest ideedest. Meie erilahendused on kohandatud isegi kõige keerukamate visioonide elluviimiseks. Olgu selleks kohandatud saun, luksuslik vannituba või võluv aedtara, meie tulemused on nii funktsionaalsed kui ka esteetiliselt meeldivad.

Meie väärtused nagu kvaliteet, usaldus, suurepärane suhtlus ja tähtaegadest kinnipidamine on sambad, mis toetavad iga meie ettevõetud projekti. 'Töö kiidab tegijat' – see moto ajendab meid saavutama tipptaset igas ülesandes, tagades, et meie kliendid on mitte ainult rahul, vaid tõeliselt vaimustuses.

Neile, kes otsivad ehituses ja renoveerimises erakordset, on KS Build OÜ teie usaldusväärne partner. Unistuste loomine, pärandite kujundamine! – laske meil teie visioon ellu viia. Võtke meiega ühendust täna hinnapakkumise saamiseks ja liituge meie rahulolevate klientide pereringiga.

Kontakt

KS BUILD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin P.

Väga rahul meie renoveerimisprojektiga.

- Jaan S.

Suurepärane töö, täpselt nagu soovisin!

- Liisa K.

Ehitajad olid väga sõbralikud ja professionaalsed.

Millised on ehitusmaterjalide eelised ning kas need on jätkusuutlikud?

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks traditsiooniliste ehitusmaterjalide keskkonnamõjust, kasvab nõudlus jätkusuutlike ja keskkonnasõbralike alternatiivide järele. Kaasaegseid kodusid muudetakse nüüd materjalidega, mis mitte ainult ei vähenda süsinikujalajälge, vaid pakuvad ka vastupidavust, efektiivsust ja esteetilist veetlust. Selles postituses uurime viit keskkonnasõbralikku materjali, mis avaldavad olulist mõju sellele, kuidas me oma kodusid ehitame. Bambus Bambus on üks kiiremini kasvavaid taimi maailmas, muutes selle uskumatult taastuvaks ressursiks. Selle võime kiiresti taastuda ilma

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada ajaloolise hoone restaureerimisel selle autentsus?

Ajaloolised hooned ei ole lihtsalt struktuurid; need on käegakatsutavad lingid meie minevikku, jutustades lugusid erinevatest ajastutest, kultuuridest ja koguko
ssb.ee
Ajaloolised hooned ei ole lihtsalt struktuurid; need on käegakatsutavad lingid meie minevikku, jutustades lugusid erinevatest ajastutest, kultuuridest ja kogukondadest. Nende arhitektuuripärlite säilitamine on oluline piirkonna ajaloolise terviklikkuse ja kultuurilise identiteedi säilitamiseks. Restaureerimine mängib selles protsessis olulist rolli, tagades, et tulevased põlvkonnad saavad nautida ja õppida neist möödunud aegade monumentidest. Ajaloolise hoone restaureerimine on keeruline ülesanne, mis nõuab traditsiooniliste ehitusmeetodite, materjalide ja arhitektuuristiilide põhjalikku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.