Rohkema info nägemiseks:

ILUMETS & PARTNERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 753; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ILUMETS & PARTNERS kohta arvamuslugu!"

ILUMETS & PARTNERS OÜ hetkeolukord

Juba 753 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte pakub teenuseid järgmistes valdkondades: riskijuhtimine ja konsultatsioon; taustauuringud; juhtumite käsitlus ja analüüs; õigusnõustamine ja juriidiline tugi; ettevõtete riski- ja ärinõustamine; personali võtmeisikute värbamise riskinõustamine; finants-ja tegevusriskide maandamine; operatsiooniriskide kaardistamine; riskihindamine ja audit; vastavuskontroll ja turvalisus; finantskuritegevuse tõkestamine, sealhulgas rahapesu tõkestamise ja "tunne oma klienti"-teenused; investeeringute ja hangete riskinõustamine; ning muud finantskuritegevuse riskijuhtimisega kaasnevad tegevused.

Ettevõte edendab ka era- ja avaliku sektori koostööd eri valdkondades, sealhulgas teabevahetus ja rahvusvahelise koostöö koordineerimine, finantskuritegevuse ja valdkondlike koolituste ning seminaride korraldamine tütar- ja sidusettevõtete kaudu, info- ja küberturvalisuse koolitused ning riskijuhtimise veebilahenduste arendamine koostöös koostööpartneritega. Ettevõte osaleb mitmetes EL ja rahvusvahelise koostöö projektides.

Ettevõtte teenused on suunatud peamiselt Soome, Eesti ning Läänemere regiooni era- ja avalikule sektorile. Lisaks on ettevõtte tegevusulatus kaetud pikaajaliste ning usaldusväärsete rahvusvaheliste koostööpartnerite võrgustiku kaudu Euroopa Liidus ja globaalselt. Ettevõtte pakutavate teenuste peamiseks sihtgrupiks on korporatiivkliendid ning muud rahvusvahelised ühendused ja organisatsioonid.

Ettevõtte peakontor asub Tallinnas ja alates 2022 detsembrist harukontor Helsingis, Soomes, et teha nimetatud koduturul teenuste pakkumine kleindile lkättesaadavamaks ja arendada tegevust lähiregioonis ning muudel rahvusvahelistel välisturgudel.

ILUMETS & PARTNERS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.