Rohkema info nägemiseks:

BALTIC NUTRITION PARTNERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 769; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BALTIC NUTRITION PARTNERS kohta arvamuslugu!"

BALTIC NUTRITION PARTNERS OÜ hetkeolukord

Juba 769 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Baltic Nutrition Partners OÜ on asutatud 2019. aastal.

Ettevõtte eesmärk on pakkuda sporditoidu kaupasid ja toidulisandeid hulgimüügiks suurtele jaekanalitele.

Peamised kaubamärgid, mida esindatakse on FAST, Olimp, Leader. Järgmistel aastatel on eesmärgiks tooteportfooliot suurendada ja pakkuda laiemat tootevalikut. Ettevõte on kapitaliseeritud selliselt, et saaks teha kulutusi turundusele ja tootearendusele ja jõudis oma tegevusega kasumisse aastal 2022, eelmiste aastate kahjum kaeti muude reservide arvelt.

2020. aasta alguses hakkas kogu maailmas levima koroonaviirus (Covid-19), mis on mõjutanud ettevõtteid ja riikide majandust, muuhulgas ka

Eestis. Alates 27.märtsist kuulutati välja eriolukord, mis kestis 11.maini. Covid-19 kriisist tulenev negatiivne majanduslik mõju ettevõtte tulemustele oli mõnevõrra suurem, kui seda algselt võis hinnata ja mõjutas negatiivselt prognoositud käivet ka teisel tegevusaastal läbi selle, et tellimuste hulk oli vähenenud ja tehaste poolt võimekus toota / tarnida kaupu oli häiritud ka 2021. aasta alguses. Aastaks 2022 oli olukord taastunud, kuid aasta teine pool oli kõrge inflatsiooni tõttu keeruline, arvestades vähenenud ostukoguseid ja läbirääkimisi tehastega ning edasimüüjatega. 2023. aastal on plaanis suurendada müügitulu, võtta juurde uusi kaubamärke ja parandada kasumlikkust läbi uute müügikanalite.

Peamised finantssuhtarvud: 2022 2021

Müügitulu 453 930 365 678

Lühiajaliste kohustitste 4,2 2,8 kattekordaja (kordades)

Võlakordaja 0,9 1,3

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: - Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustised - Võlakordaja = koguvõlg / koguvara

Baltic Nutrition Partners OÜ oli möödunud majandusaastal üks töötaja, kellele arvestati tasusid kokku 37 813 EUR (2021: 37 825 EUR).

Juhatuse liikmele 2022. ega ka 2021. aastal tasu ei arvestatud, muid soodustusi ei tehtud.

BALTIC NUTRITION PARTNERS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.