Rohkema info nägemiseks:

KÜTI PÕLLUMAJANDUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 98; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KÜTI PÕLLUMAJANDUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

KÜTI PÕLLUMAJANDUSE OÜ hetkeolukord

Juba 98 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022 aastal teostas Küti Põllumajanduse OÜ teenuse osutamist ja teenis sellega tulu, et investeerida põllumajandusse. Samuti investeeris OÜ pikaajalistesse kultuurtaimedesse, et hilisemalt sealt tulu saada. Esmane tulu sellest investeeringust võiks tulla aastal 2026. Küll tehakse igasuviseid kulutusi kultuuride hooldamisele, kuid need ei ole suured.

2023 aasta plaanis on kultuurtaimede osakaalu veel suurendada.

Lisategevusena on Küti alustanud masinate remonti, kus rendib lepingu alusel garaazipinda. On lepingud ka mõne ettevõttega, et nende masinaid korras hoida.

KÜTI PÕLLUMAJANDUSE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.