Rohkema info nägemiseks:

FLIXBUS ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1331; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta FLIXBUS ESTONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

FLIXBUS ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 1331 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Peamised tegevusalad ja teenusegrupid

FlixMobility on noor transportteenuste pakkuja, mis on alates 2013. aastast FlixBus kaubamärgi all muutnud Euroopas miljonite inimeste reisimise viise. Flixbus on ainulaadne kombinatsioon tehnoloogilisest idufirmast, e-kaubanduse platvormist ja transpordiettevõttest. Flixbus aitab olenemata reisija eelarvest kõigil maailma avastada.

Meie edu aluseks on traditsiooniliste bussireiside haldamise digitaliseerimine. Tänu tehnilistele lahendustele nagu e-piletimüügisüsteem, Flixbus rakendus, tasuta Wi-Fi pardal, reaalajas jälgimine GPS-iga “Where´s My Bus” ning automaatne hilinemiste haldussüsteem jätkab Flixbus revolutsiooni bussitranspordi vallas.

Tänu hästi läbimõeldud võrgustikule ja paindlikele hindadele saame oma klientidele pakkuda parimaid lahendusi. FlixBus võrgustik koosneb väikestest ja keskmise suurusega ettevõtetest, mis on sageli pereärid- meie kohalikud partnered, kes moodustavad rohelise FlixBus bussipargi.

FlixBus Estonia OÜ, registrikood 12543378 emaettevõte on FlixMobility GmbH. Ettevõte registreeriti 13. detsembril 2019. aastal ja tegutseb peamiselt kohalike pikamaaliinide ja rahvusvaheliste liinide korraldamisega.

Olulisemad 2022. aastal tehtud ja lähiajal planeeritud investeeringud 2022. aasta esimeses kvartalis pidi FlixBus Estonia silmitsi seisma mitte ainult transpordisektorit tabanud pandeemia tagajärgedega, vaid ka veebruaris Ukrainas alanud sõjast tingitud olukorraga.

Meie äritegevus Eestis on tugevalt sõjast mõjutatud ning FlixBus Estonia plaane ja strateegiat tuli kohendada.

Selle tulemusena olid meie peamised kasvu ja uue strateegia plaanid 2022. aastal järgmised: 1. Meie teenuste nõudlus kasvas järsku, kuna suur hulk ukrainalasi püüdis lahkuda sõjatsoonist Vene-Eesti piiri kaudu ning jõuda Euroopa

Liitu või tagasi Lääne-Ukrainasse. Oleme täielikult taaskäivitanud oma rohelised Eesti liinid 1234a, 1234/N1234 (Flixbus Estonial kontsessioonileping). Oleme sõlminud Estonian Lines OÜ-ga esimese FlixBusi partnerlepingu (frantsiisilepingu) ja redisaininud esimesed kaks Eesti bussi.

2. Koostöö kohalikul turul. Jätkasime oma võrgustiku kasvatamist Eestis, sõlmides lepinguid (müügi- ja marektinglepingud, K-liinid) kohalike ettevõtjatega, kes teenindavad riigisiseseid liine. 202 aasta lõpuks katsime Eestis 340 peatust, 6-l rahvusvahelisel ja 37-l siseliinil. Aastal 2022 lisandusid FlixBusi platvormile järgmised liinid: a. Go-Bus: 30 liini, b. Estonian Lines: 5 liini, c. Tulisilm: 3 liini, d. Baltic Shuttle: 2 liini.

3. Kogu Venemaaga seotud äritegevuse sulgemine- FlixBus´i peakorteri strateegiline otsus ja me pidime seda järgima. Mida see

FlixBus Eesti jaoks tähendas: a. Oleme oma platvormil sulgenud kõikide liinide (K-liinide) müügi Venemaale ja Valgevenesse. Lõpetati lepingud Venemaal ja

Valgevenes opereeritavatel liinidel firmadega PKS Gdansk, Olan-tour ja Baltic Shuttle.

b. oleme lõpetanud kõik läbirääkimised Venemaa (ka. Galiningradiga) ja Valgevenega, mis olid planeeritud 2022/2023 aastasse.

4. Tallinnast sai FlixBusi võrguühenduste keskus mis võimaldab sujuvaid ühendusi. Augustis avasime veebipoe FlixShop ja palkasime Tallinnas lisatöötajaid. FlixShop pakub FlixBusi pileteid, klienditeenindust, sealhulgas kadunud ja leitud asjade keskkonna haldamist. Samuti palkasime arendusjuhi, toetamaks meie laienemist piirkonnas.

5. Koostöö laevandusettevõtetega. Aasta lõpuks oleme sõlminud kaks lepingut Eesti laevafirmaga Tallink. Lepingud hõlmavad koostööd nö. turuplatsil (K-liin) ning partnerlust uue projekti- Soome liini bussiühenduse jaoks.

FlixBus Estonia OÜ edasine kasv 2023. aastaks hõlmab: (cid:127) esimese rohelise liini avamine Soome (otseühendus Eestist, parvlaevaga Tallinn-Helsingi) (cid:127) läbi turuplatsi Tallinki parvlaevade ja FlixBusi liinide koostöö pakkumine (sõlmitud API integratsiooni leping) (cid:127) Gobus müükide suunamine Gobus platvormilt Flixbus platvormile (sõlmitud leping Flix SE ettevõttega)

FLIXBUS ESTONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.