Rohkema info nägemiseks:

NOVAGREEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume pinnase- ja kaevetöid, teede ja platside ehitust, septikute ja biopuhastite paigaldust, kanalisatsiooni ja veetrasside rajamist ning materjali müüki ja transporti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

NOVAGREEN OÜ-s usume maailma, kus areng ja jätkusuutlikkus käivad käsikäes. Meie missiooniks on pakkuda täielikke tsiviilehitusteenuseid, mis rahuldavad mitte ainult tänaseid vajadusi, vaid kaitsevad ka keskkonda tulevaste põlvkondade jaoks. Alates teede ja platside ehitusest kuni septikute ja biopuhastite paigaldamiseni, oleme pühendunud rohelisele ehitusele, puhtale elule!

Meie asjatundlikkus kaevetöödel 8,6-tonnise ekskavaatoriga ja väliskanalisatsiooni ning veetrasside väljaehitamisel tagab, et iga meie ettevõetud projekt viiakse läbi täpsuse ja keskkonnahoidlikkusega. Pakume konteinerite rentimise teenuseid ja käitame multilift veokit materjalide tõhusaks transpordiks, muutes meid üheks peatuseks kõigile teie tsiviilehituse vajadustele.

Mõistes taastuvenergia tähtsust, oleme spetsialiseerunud maaküttekollektori paigaldamisele, sammule süsinikujalajälje vähendamiseks ja jätkusuutliku eluviisi omaksvõtuks. Meie teenused hõlmavad maastikukujundust, teede remonti ja vundamendi soojustamist, tagades, et teie projekti iga aspekt on kaetud keskkonnasõbraliku lähenemisega.

Neile, kes soovivad oma kinnisvara täiustada, pakume tiigi kaevamise ja kändude juurimise teenuseid, muutes teie ruumi roheliseks oaasiks. Pühendumusega tipptasemele ja kirg keskkonna vastu on NOVAGREEN OÜ teie usaldusväärne partner jätkusuutliku ja elava tuleviku loomisel.

Uurige meie teenuste valikut ja laske meil aidata teil ehitada pärand, mis on sama kestev kui roheline. Võtke meiega juba täna ühendust, et alustada teekonda puhtama, rohelisema homse poole.

Kontakt

NOVAGREEN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

NOVAGREEN OÜ tegi minu kinnisvara uuendamise imelihtsaks.

- Anna T.

Mulle meeldis nende keskkonnateadlik lähenemine igale projektile.

- Martin K.

Tänu NOVAGREEN OÜ-le on minu kodu nüüd palju energiasäästlikum.

Millised on keskkonnasõbralike ehitusmaterjalide eelised traditsiooniliste materjalide ees?

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks traditsioonilise ehituse keskkonnamõjust, liigub tööstus jätkusuutlikumate meetodite suunas. Keskkonnasõbralik ehitus toob kasu mitte ainult keskkonnale, vaid pakub ka pikaajalisi kokkuhoiu võimalusi, parandab elanike tervist ja vastab rangematele regulatsioonidele. Ehitussektor omaks võtab jätkusuutlikkust kui põhiväärtust, tunnistades vajadust minimeerida oma süsinikujalajälge ja vähendada jäätmeid. Seda üleminekut ajendavad tarbijate nõudlus, keskkonnaregulatsioonid ja rohelise ehituse praktikate majanduslikud eelised. Keskkonnasõbralike

Dropdown

kõik artiklid

Millised on olulised kaalutlused septiku paigaldamisel?

Septiktank on maa-alune reoveepuhastusstruktuur, mida kasutatakse tavaliselt piirkondades, kus puudub tsentraliseeritud kanalisatsioonisüsteem. See kasutab lood
ssb.ee
Septiktank on maa-alune reoveepuhastusstruktuur, mida kasutatakse tavaliselt piirkondades, kus puudub tsentraliseeritud kanalisatsioonisüsteem. See kasutab looduse ja tõestatud tehnoloogia kombinatsiooni, et töödelda majapidamisreovett vannitoast, köögist ja pesuruumist. Septikusüsteemid on keskkonnasõbralikud, kulutõhusad ja pakuvad pikaajalisi lahendusi jäätmete haldamiseks. Nad vähendavad koormust munitsipaal kanalisatsioonisüsteemidele ja on kohandatavad erinevat tüüpi kinnistutele. On mitmeid septikusüsteeme, sealhulgas tavapärased süsteemid, kambrisüsteemid, tilkkastmissüsteemid ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.