Rohkema info nägemiseks:

GREENERLIFE STORE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume keskkonnasõbralike roheliste seinte loomisele, pakkudes ka taimede rentimise ja dekoratiivlahenduste mitmekesist valikut.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kujuta ette ruumi, kus modernsus kohtub looduse iluga – just selliseid keskkondi loob ForGreenerLife, pakkudes keskkonnasõbralikke rohelisi seinu, taimedel põhinevat dekoori ja innovaatilisi akustilisi lahendusi.

Meie seinapaneelid toovad looduse otse sinu ruumi, olles ideaalsed lisandid nii kontoritesse kui ka kodudesse. Vali lai valik stiile ja suurusi ning loo oma ruumis rahustav ja inspireeriv atmosfäär. Sammal- ja taimseinad mitte ainult ei paku visuaalset naudingut, vaid parandavad ka ruumi õhukvaliteeti. Meie eksperdid aitavad sul valida õiged taimed vastavalt ruumi valgustingimustele ja hooldusvajadustele.

ForGreenerLife pakub nutikaid lahendusi taimede kasvatamiseks siseruumides. Meie taimekastid ja taimekellad tagavad taimedele optimaalsed tingimused, muutes rohelise sisekujunduse lihtsaks ja nauditavaks. Muuda oma bränd tuntavaks rohelise mõtteviisiga. Taimelogod on suurepärane võimalus näidata oma ettevõtte keskkonnasõbralikkust ja kohandada sisekujundust vastavalt brändi väärtustele.

Loome zen aedu, mis toovad harmooniat sinu ruumi. See on ideaalne viis luua lõõgastav koht mõtiskluseks ja lõõgastumiseks ka kõige kiiremal tööpäeval.

Kas soovid jagada oma kogemust rohelise sisekujunduse maailmas? Taimerendiga on sul võimalus anda oma ettevõtte lugu ja kogemus laiemale publikule. Oleme valmis aitama sul kirjutada kvaliteetse sisu, mis peegeldab teie unikaalseid väärtusi ja teenuseid.

ForGreenerLife - Roheline tulevik on meie kätes. Võta ühendust juba täna ja koos leiame parima rohelise lahenduse sinu ruumile.

UURI LISAKS

GREENERLIFE STORE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina

Kiire ja asjalik klienditugi, soovitan!

- Liis

Ilusad taimeseinad, kontor näeb nii hea nüüd välja!

- Anna

Suurepärase kvaliteediga taimeseinad, soovitan soojalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks eelistada ürituse dekoreerimiseks taimi?

Suursugused sündmused ja konverentsid vajavad erilist puudutust, mis jääks kauaks kõikide külaliste mällu. Mis saaks olla parem viis tuua rohelust ja looduse ilu otse ürituse keskpunkti kui ForGreenerLife'i lopsakate taimeseina paneelide ja mitmekülgse taimerendi abil? ForGreenerLife ei paku mitte ainult taimi, vaid loob sündmustele elava kunstiteose, kus rohelus kohtub elegantsiga. Meie suurepärased taimeseina paneelid toovad ruumi elu ja värvi. Olgu tegemist kunsttaimedega, sobivad need nii siseruumidesse kui ka õueüritustele. Need on visuaalselt võluvad, muutes teie sündmuse pilkupüüdvaks

Dropdown

kõik artiklid

Taimeseinad - kas neist on ka kasu?

Kes meist ei armastaks mõnusat rohelust enda ümber? Taimeseinad on kui elavad kunstiteosed, mis toovad looduse otse sinu kodu või kontori seintele. Kas aga nend
ssb.ee
Kes meist ei armastaks mõnusat rohelust enda ümber? Taimeseinad on kui elavad kunstiteosed, mis toovad looduse otse sinu kodu või kontori seintele. Kas aga nende ilu on ainult nahasügavusel või pakuvad nad ka praktilist kasu? ForGreenerLife\'i taimeseinad kinnitavad, et rohelised seinad on mitte ainult kauni välimusega, vaid kannavad endas ka mitmeid tervise- ja keskkonnahüvesid. ForGreenerLife\'i taimeseinad on loodud mitte ainult visuaalseks naudinguks, vaid ka õhukvaliteedi parandamiseks. Taimedel on võime puhastada õhku toksilistest ühenditest ja anda vastu värskeimat õhku. See mitte

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.