Rohkema info nägemiseks:

EUTOPIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 79; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta EUTOPIA OÜ kohta arvamuslugu!"

EUTOPIA OÜ hetkeolukord

Juba 79 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Eutopia OÜ müügitulu 2022. majandusaastal oli 54 309 eurot.

Täiustasime oma veebiplatvormi: keskendusime oma veebiplatvormi täiustamisele, et parandada kasutajakogemust ja pakkuda klientidele paremat väärtust. Meie arendusmeeskond juurutas mitmeid uusi funktsioone, et aidata meie klientidel teha teadlikumaid otsuseid. Samuti optimeerisime platvormi jõudlust, mille tulemuseks on kiirem laadimisaeg ja suurem töökindlus.

Äriarendus: meie müügimeeskond töötas väsimatult müügi suurendamise ja meie teenuste reklaamimise nimel kogu Euroopas. Osalesime mitmetel konverentsidel ja üritustel, et tõsta teadlikkust meie ettevõttest ja suhelda potentsiaalsete klientidega.

Sisu loomine: kahekordistasime sisu loomist, eriti põhjalikke artikleid ja valdkonna aruandeid. Meie sisutiim koostas mitu kvaliteetset aruannet, mis meie vaatajaskonna poolt hästi vastu võeti. Samuti laiendasime oma kohalolekut sotsiaalmeedias, et jõuda laiema publikuni ja reklaamida oma kaubamärki.

Tegevuse lõpetamine: Juhtkond on otsustanud ettevõtte Eestis sulgeda, kuna peakorter on viidud Portugali, Lissaboni, kus asuvad juhtkond ja meeskonna võtmeliikmed.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.