Rohkema info nägemiseks:

ORTO TEENUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 67; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ORTO TEENUS OÜ kohta arvamuslugu!"

ORTO TEENUS OÜ hetkeolukord

Juba 67 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Orto Teenus OÜ põhitegevuseks on meditsiiniseadmete turustamine ja müük Eestis spetsialiseeritud meditsiinikabinettidele ja apteekidele.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aasta müügitulu oli 35 715 eurot (2021. aastal 28 050) ning jõudis tagasi Covidi eelsele tasemele. Ettevõtte äritegevuse tulemusel oli kasum 2725 eurot (2021. aastal 3208)

Investeeringud

Aruandeperioodil põhivarasse investeeringuid ei tehtud.

Personal 2022. aastal töötas ettevõttes 1 töötaja ja tööjõukulud olid 15 700 eurot.

Ettevõtte juhatus

Osaühingu juhatus on üheliikmeline ning juhatuse liikmele töötasu hüvitist ei makstud ebapiisava kasumlikkuse taseme ning käibekapitali vajaduse tõttu töötajate palkade ja inventari finantseerimiseks.

muud

Ettevõtte tulud jõudsid 2022. aastal tagasi traditsioonilisele tasemele vaatamata suurenenud hinnasurvele turul ja konkurentide tegevusele.

Kasumit mõjutasid tugevalt see, samuti tarnijate inflatsioonisurve ja tööjõukulud.

Tegevust mõjutasid ka jätkuvad tootjate tarnehäired, mis tulenevad korduvatest tootmistõrgetest tootekvaliteedi osas teisel poolaastal, mis vähendab AP 1-6 2023 müügilolevaid kaupu.

Juhatus otsustas töötaja tööaega ja tegevusi mitte lühendada, vaid investeerida jätkuvalt otsesuhtlusesse Eesti meditsiiniringkondadega ning hoida oma tooteid normaalse tarne taastamise ajaks elus ja laiendada äritegevust.

2023. aasta

Järgmisel aastal on meie eesmärgiks tegevust ja tegevust laiendada eeldusel, et tootja tarneprobleemid lahenevad ja tootjapoolseid suuri hinnatõuse ei toimu. Jätkuvalt kõrge inflatsioonitaseme tõttu on kulude tugev kontroll vältimatu. Samuti oleme asunud uurima teisi potentsiaalseid meditsiiniseadmeid, mida Eestisse tuua.

ORTO TEENUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.