Rohkema info nägemiseks:

DMC VELO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 180; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DMC VELO OÜ kohta arvamuslugu!"

DMC VELO OÜ hetkeolukord

Juba 180 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

DMC Velo OÜ alustas tegevust jaanuaris 2020 - rentis rattahoiuruumi, soetas 48 jalgratast jm varustuse. Põhitegevus pidi olema rattatuuride pakkumine Eestis kruiisituristidele ja muudele turismigruppidele. 2020 ja 2021 aastal seoses Covid-19 kriisiga ei ole DMC Velo OÜ saanud oma tegevust rattatuuride pakkumisel praktiliselt alustada. Kui Covidi kriis hakkas mööduma, algas järgmine kriis - 24.02.2022 alanud Venemaa agressioon Ukrainas. Kruiisifirmad tühistasid üle poole planeeritud Tallinna sadama külastustest. Ka reisikorraldajad hakkasid oma tellimusi tühistama või 2023.aastasse edasi lükkama. Reisimist vene piiri äärsetesse riikidesse peeti ebaturvaliseks.

2023 aastal jätkub määramatus sissetuleva turismi teenuse osutamise võimalikkuse osas seoses Ukraina sõjast põhjustatud. Lootused püsivad, et turism siiski taastub 2023 aasta teises pooles või 2024 aastal.

Juhataja hinnangul on ettevõte jätkuvalt tegutsev.

DMC Velo OÜ kahjumi katmiseks ja omakapitali taastamiseks otsustas emaettevõte DMC Eesti OÜ moodustada vabatahtliku reservi DMC Velo

OÜ-le antud laenu arvelt summas 7 500 eurot. Aruande esitamise kuupäeva seisuga on DMC Velo OÜ omakapitali nõue taastatud.

DMC Velo OÜ-l on 1 juhatuse liige ning temale on arvestatud tasu brutosummas 3 400 eurot.

DMC VELO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.