Rohkema info nägemiseks:

TARK MAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke tuleohutuslahendusi ja hooldame olulisi tehnosüsteeme, et kaitsta elusid ja vara.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõtte meeskond on pühendunud Teie ohutuse tagamisele ja hoonete tehnilise infrastruktuuri sujuvusele. Kogenud spetsialistidena toome kaasa sügavad teadmised tuleohutusest ja hoonesüsteemide hooldusest.

Millega tegeleme:

  1. Tuleohutusteenused: Hoolitseme selle eest, et teie keskkond oleks tuleohutu. Vaatame üle, nõustame ja vajadusel pakume terviklikku tuleohutuskorraldust teie hoonetes. 

  2. Hoonete tehnosüsteemide hooldus: Mõistame, kui oluline on hoone tehniline infrastruktuur selle tõrgeteta toimimiseks. Meie meeskond pakub põhjalikku hooldusteenust, mis hõlmab kütte-, ventilatsiooni-, jahutus- ja elektrisüsteemide jälgimist ning regulaarset hooldust. Tagame, et teie hoonete tehnosüsteemid töötavad tõhusalt, vähendades häirete ja ootamatute rikete riski.

Liituge meiega, kui soovite tagada oma vara ja inimeste ohutuse, samuti hoone tehnilise infrastruktuuri optimaalse toimimise. Oleme siin, et pakkuda teile parimaid tuleohutusteenuseid ja hoonete tehnosüsteemide hooldust.

Võta meiega ühendust: 

+372 514 9912

TARK MAJA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari T.

Olen äärmiselt rahul meie ettevõtte valitud tuleohutuslahenduste ja tehnosüsteemide hooldusteenustega.

- Jaan K.

Tahan väljendada oma sügavat rahulolu teie ettevõtte pakutavate terviklike tuleohutuslahendustega.

- Liis M.

Olen äärmiselt rahul teie ettevõttega ja tänan teid suurepärase töö eest meie tuleohutuslahenduste ja tehnosüsteemide hooldamisel.

5 märki, et teie hoone pole tuleohutu

Tuleohutus on hoone haldamise kriitiline aspekt, mida ei tohiks kunagi eirata. Hoone kasutajate ohutuse ja hoone struktuurse terviklikkuse tagamine tulekahju korral ei ole mitte ainult seaduslik nõue, vaid ka moraalne kohustus. See postitus uurib viit selget märki, et teie hoone tuleohutusmeetmed ei pruugi olla piisavad. Tuleohutusstandardite mõistmine Tuleohutus hoonetes on reguleeritud keerulise määruste ja standardite võrgustikuga, mille eesmärk on minimeerida riske ja kaitsta elusid. Neid määrusi uuendatakse regulaarselt, et peegeldada uusi leide ja tehnoloogiaid. Tuleohutuse

Dropdown

kõik artiklid

Nõuandeid hvac-süsteemi hooldamiseks

Teie HVAC-süsteemi hooldamine on ülioluline mugava sisekeskkonna tagamiseks ning süsteemi efektiivsuse ja pikaealisuse optimeerimiseks. See juhend pakub teile p
ssb.ee
Teie HVAC-süsteemi hooldamine on ülioluline mugava sisekeskkonna tagamiseks ning süsteemi efektiivsuse ja pikaealisuse optimeerimiseks. See juhend pakub teile põhjalikke teadmisi parimatest HVAC hoolduspraktikatest. Teie HVAC-süsteemi mõistmine HVAC-süsteem koosneb mitmest põhikomponendist, sealhulgas termostaadist, ahjust, aurustusmähisest, kondenseerimisseadmest, külmaainetorudest ja õhukanalitest. Nende osade mõistmine on oluline nõuetekohaseks hoolduseks. On mitmeid erinevaid HVAC-süsteeme, nagu jagatud süsteemid, hübriidsüsteemid, kanalivabad süsteemid ja paketitud kütte- ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.