Rohkema info nägemiseks:

KRUUSMAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 67; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta KRUUSMAN OÜ kohta arvamuslugu!"

KRUUSMAN OÜ hetkeolukord

Juba 67 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Kruusman OÜ asutati 2020.aasta esimeses pooles ning ettevõtte peamiseks tegevusalaks on investeerimine võlakirjadesse, väärtpaberitesse ning muudesse finantsvahenditesse.

2023. aastal suunas ettevõte oma investeeringud peamiselt Balti börsil noteeritud ettevõtetesse. Kruusmann OÜ investeeris peamiselt suuremate ja likviidsemate ettevõtete aktsiatesse, mis pakuvad stabiilset dividenditulu ja pikaajalist kasvupotentsiaali. Samuti tehti väiksemaid investeeringuid kohalike ettevõtete võlakirjadesse, mis pakkusid mõõdukat tootlust ja riskide hajutamist.

2023. aasta jooksul ei toimunud ettevõtte põhitegevuses märkimisväärseid muudatusi ning kogu tegevus oli kooskõlas varasemalt seatud strateegiaga. Investeeringute portfell säilitas oma väärtuse ning pakkus mõõdukat tootlust vastavalt Balti börsi üldisele turuolukorrale. Suuremaid investeerimisriske vältiti, keskendudes eelkõige madala riskitasemega ja stabiilsetele varadele.

Majandusaasta oli Kruusmann OÜ jaoks stabiilne ja ootuspärane. Ettevõte jätkab ka tulevikus oma strateegia järgimist, keskendudes peamiselt madala riskiga investeeringutele Balti börsil. Järgnevatel aastatel plaanib ettevõte jätkata portfelli laiendamist vastavalt turuolukorrale ja otsida uusi võimalusi vara väärtuse kasvatamiseks, pidades seejuures alati silmas mõõdukat riskitaset ja stabiilsust.

Lõpetuseks võib öelda, et Kruusmann OÜ on rahuldavas finantsilises seisus ning omanikul on jätkuv tahe ja valmidus jätkata ettevõtte arendamist vastavalt seatud eesmärkidele ja strateegiale.

KRUUSMAN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.