Rohkema info nägemiseks:

LEADFINDER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme kogenud B2B müügispetsialistide meeskond, kellel on ligi veerand sajandit kogemust ettevõtluses ja müügis. Aastate jooksul oleme üles ehitanud erinevaid iduettevõtteid, kuid ikka ja jälle oleme seisnud silmitsi sama väljakutsega - kuidas leida ja kõnetada kliente?

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast meie ettevõtte tutvustavasse artiklisse! Oleme meeskond, kellel on kirglik soov aidata teie ettevõttel kasvatada B2B müüki. Meie peamine eesmärk on leida ja tuua teie ettevõttele uusi potentsiaalseid kliente, kasutades selleks e-maili turundust ja LinkedIni platvormi.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud teie müügitiimi toetamisele ja aidata teil saavutada oma müügikasvule seatud eesmärke. Oleme välja töötanud tõhusad strateegiad ja meetodid, mis võimaldavad meil leida õigeid B2B müügiliide ning seeläbi luua teile jätkusuutliku klientide juurdevoo.

Meie tegevusalaks on B2B müügiliidide leidmine, mis on sageli aeganõudev ja keeruline protsess. Me võtame selle enda peale, et teie ettevõte saaks keskenduda oma põhitegevusele, samal ajal kui meie hoolitseme uute potentsiaalsete klientide leidmise eest. Kasutades e-maili turundust ja LinkedIni platvormi, loome teie ettevõttele võimaluse suhelda otse nende potentsiaalsete klientidega, kes on huvitatud teie toodetest või teenustest.

Üks meie tugevusi on see, et saate valida, kas soovite keskenduda müügi kasvatamisele oma koduturul või olla aktiivne välisturul. Meie paindlik lähenemine võimaldab teil kohandada strateegiat vastavalt teie ettevõtte vajadustele ja eesmärkidele.

Kokkuvõttes võite meie meeskonnale loota, et aitame teil saavutada suurema müügiedu e-maili turunduse ja LinkedIni abil. Oleme siin selleks, et teie ettevõte kasvaks ja saavutaks edu B2B müügimaailmas.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

LEADFINDER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

Nad ujutasid meid esimesest päevast peale üle kvaliteetsete müügiliididega. Pidin paluma ajutist kampaaniapausi, et pidada sammu sissetulevate kohtumiste manageerimisega.

Mul on väga hea meel tõdeda, et Leadfinderi tiim on tõepoolest täitnud kõik lubadused ja enamatki. Näen ja tunnen õiget suhtumist ning käegakatsutavaid tulemusi.

Leadfinderi meeskonna puhul on tegemist professionaalse koostööpartneriga, kelle abil oleme suurendanud müüki äriklientidele. Loodan, et meie koostöö jätkub edukalt ka tulevikus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LEADFINDER OÜ tegevusaruanne 2022

Leadfinderi müügikäive jäi aastal 2022 samale tasmele eelmise majandusaastaga, samas tegevuskulud suurenesid. Ettevõtte kasvupotentsiaali ja kasumlikkust pärssisid tugevalt koroonapandeemia mõjud ning sellele lisandunud Venemaa Ukraina agressiooni globaalsete mõjude tekitatud kobarkriis.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas leida ja kõnetada kliente B2B müügis?

Oleme kogenud B2B müügispetsialistide meeskond, kes ettevõtluses ja müügis tegutsenud juba 1996. aastast ning koos asutanud ja üles ehitanud erinevaid iduettevõ
ssb.ee
Oleme kogenud B2B müügispetsialistide meeskond, kes ettevõtluses ja müügis tegutsenud juba 1996. aastast ning koos asutanud ja üles ehitanud erinevaid iduettevõtteid. Sel teel oleme aga ikka ja jälle komistanud sama küsimuse otsa – kuidas leida ja kõnetada kliente? B2B müügimaailmas toimuvad pidevad muutused ja väljakutsed, mis nõuavad pidevat kohanemist ja uuendusi müügistrateegiates. Aastate jooksul oleme õppinud, et klientide leidmine ja nendega suhtlemine on võti müügiedu saavutamisel. Just sellel eesmärgil otsustasime kombineerida müügi automatiseerimise võimalused, põhjaliku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.