Rohkema info nägemiseks:

4K RENTAL SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 378; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta 4K RENTAL SOLUTIONS kohta arvamuslugu!"

4K RENTAL SOLUTIONS OÜ hetkeolukord

Juba 378 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu 4K Rental Solutions põhitegevuseks oli tootearendus mehaanika valdkonnas vastavalt kliendi etteantud spetsifikatsioonidele ja seda uue projekti raames. Põhiliseks koostööpartneriteks osutus jällegi Ojala Estonia OÜ, kes tootmisega seotud teenuseid ettevõttele osutas.

Peamiseks kliendiks oli Cramo Estonia AS. Teiseks ettevõtte poolt põhikliendile pakutavaks tooteks kujunes iseteeninduslik haagiste rendi jaam, millest saab Carmo klient 24/7 haagiseid nii laenutada kui tagastada. Tänu kiirele reageerimisajale ning võimekuse tõestamisele, võitis 4K

Rental Solutions OÜ kliendi usalduse ning sellest tulenevalt valmis antud toode läbi Cramo finantseeringu. Plaanis on antud toodet parendada ja samuti kliendibaasi suurendada. Läbirääkimised käivad, aga hetkel on veel lahtine, kas ettevõte peab ainult omapoolse investeeringuga parendused sisse viima või toetab Cramo ka seda. Nii loodud kui ka tulevikus plaanitavad tooted vajavad automaatika-, tootmise- kui ka tootearendusteenust. Siiani on kulud jagunenud enam-vähem proportsionaalselt antud teenuste vahel, kuid võib juhtuda, teenused lähevad veel kallimaks. See prognoos on puhtalt turul toimuva põhjal, kus on näha, et toimub üle-üldine elu kallinemine ja kulusid vähendada tundub võimatu.

4K RENTAL SOLUTIONS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.