Rohkema info nägemiseks:

ROSIN ÕMBLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume õmbluskoolitusi ja loome individualiseeritud käsitsi valmistatud riideid, keskendudes laste rõivastele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ROSIN ÕMBLUS OÜ maailma, kus iga õmblus jutustab loo ja iga rõivaese on individuaalsuse tunnistus. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Pakume ekspertide õmbluskoolitust ja loome isikupärastatud, käsitsi valmistatud rõivaid, keskendudes lasteriietele. Massitootmise maailmas paistame silma, tuues moesse tagasi isikliku puudutuse.

Meie teekond algas kirglikust õmblemiskunsti vastu ja unistusest jagada seda oskust teistega. Usume, et õmblemine pole lihtsalt käsitöö, vaid vahend eneseväljenduseks, ainulaadse loomiseks ja pärandi edasiandmiseks. Meie õmbluskoolitusprogrammid on loodud selleks, et anda teile teadmised ja oskused, et tuua ellu oma disainid.

ROSIN ÕMBLUS OÜ spetsialiseerub individuaalsele õmblustööle, tagades, et iga rõivaese on täiuslikkuseni rätsepatööna valmistatud. Meie lasteriided on valmistatud armastuse ja hoolitsusega, kasutades ainult parimaid kangaid, et tagada mugavus, vastupidavus ja stiil. Iga ese on kunstiteos, mis on loodud lapsepõlve rõõmu ja süütuse tähistamiseks.

Meie käsitsi valmistatud rõivaste valik ulatub kaugemale lasteriietest. Meie poole pöörduvad kõik, kes hindavad käsitsi valmistatud rõiva ilu ja lugu, mida see kannab. Valides ROSIN ÕMBLUS OÜ, ei osta te lihtsalt rõivaeset; investeerite kantavasse kunstiteosesse, mis peab ajale vastu.

Liituge meiega meie missioonis hoida õmblemistraditsiooni elus ja riietada maailm ainulaadsusesse. Avastage meie kollektsiooni, registreeruge meie koolitustele ja saage osaks kogukonnast, mis väärtustab isiklikku puudutust isikupäratus maailmas. Iga kangasse õmmeldud ainulaadsus! – see pole lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile.

ROSIN ÕMBLUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Saara M.

Absoluutselt imetlen personaalset lähenemist igas õmbluses! Mu lapsed jumaldavad oma unikaalseid rõivaid.

- Miikael L.

Olen muljetatud kvaliteedist ja detailideni minevast tähelepanust. Kindlasti saan tagasi tulema!

- Liis A.

Käsitsi valmistatud rõivad ületasid mu ootusi. Aitäh, et mu laps tunneb end erilisena!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milleks ja kellele tehakse õmbluskoolitusi?

Kas oled unistanud enda disainitud rõivastest? Või soovid lihtsalt omandada uusi oskusi käsitöö valdkonnas? Õmbluskoolitused võivad olla just see, mida otsid. Need mitte ainult ei avarda sinu loomingulist silmaringi, vaid võimaldavad sul ka sukelduda käsitsi valmistatud rõivaste maailma, pakkudes samal ajal praktilist ja lõbusat õppekogemust. Miks valida õmbluskoolitused? Õmblemine on oskus, mis ei piirdu ainult rõivaste valmistamisega. See avab ukse lugematutele loomingulistele võimalustele - alates kodutekstiilidest ja aksessuaaridest kuni ainulaadsete kingitusteni. Õmblemise õppimine

Dropdown

kõik artiklid

Miks eelistada käsitsi valmistatud lasteriideid?

Käsitsi valmistatud lasteriided on kasvav trend vanemate seas, kes hindavad kvaliteeti, jätkusuutlikkust ja originaalsust. Erinevalt masstoodangust pakuvad käsi
ssb.ee
Käsitsi valmistatud lasteriided on kasvav trend vanemate seas, kes hindavad kvaliteeti, jätkusuutlikkust ja originaalsust. Erinevalt masstoodangust pakuvad käsitsi valmistatud riided hulgaliselt eeliseid, mida suurte kaubamajade riiulitelt ei leia. Unikaalsus ja originaalsus Iga laps on ainulaadne ja nii peaks olema ka nende riietus. Käsitsi valmistatud lasteriided on loodud individuaalsust silmas pidades, tagades, et ükski kaks eset pole täpselt ühesugused. See originaalsus võimaldab lastel oma isiksust riietuse kaudu väljendada. Käsitsi valmistatud rõivad on sageli piiratud koguses või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.