Rohkema info nägemiseks:

DAVIDCITYLINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme tipptasemel välijõusaalide ja -varustuse müügi ning treeningkogukondade loomise ja toetamisega, pakkudes kvaliteetseid ja kaasavaid treeninglahendusi igale tasemele ja vajadusele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tervema kogukonna südames peitub selle liikmete jõud. Just siin tuleb mängu DAVIDCITYLINE OÜ, tuues treeningu jõu otse teie uksele meie tipptasemel välijõusaalide ja välijõusaali varustusega. Meie missioon on lihtne: muuta tugev tervis ja heaolu kättesaadavaks kõigile, igal pool.

Kujutage ette maailma, kus suur õues on teie treeningpaik, kus iga värske õhu hingetõmme toidab teie treeningut ja iga päikesetõus toob uusi võimalusi isiklikuks kasvuks. Meie ulatusliku välijõusaali lahenduste valikuga, alates OG95 Jala-ja lõuatõste pingist kuni laiaulatusliku CrossRig seeriani, muudame selle visiooni reaalsuseks.

Meie hoolikalt valmistatud varustus, sealhulgas OG10 Kükipink ja OG70 Biitsepsitõmbepink, on mõeldud igale treeningentusiastile. Olenemata sellest, kas olete kogenud sportlane või alles alustate oma treeningteekonda, on meie tooted loodud teie treeningkogemuse väljakutseks ja parendamiseks. Iga ese on meie kvaliteedipühendumuse tunnistus, järgides rangeid Euroopa standardeid (EN 16630 / 2015) ja on sertifitseeritud TÜV Thüringeni poolt.

Valige meie hoolikalt kokku pandud pakettidest, alates kompaktsest välijõusaal pakett S kuni kõikehõlmava välijõusaal Pakett XL, igaüks neist on kohandatud erineva suurusega kogukondade ja vajaduste jaoks. Meie pakkumised on enam kui lihtsalt varustus; need on kogukonna kaasamise katalüsaator, sotsiaalse suhtluse keskus ja aktiivse elustiili majakas.

Olles ametlik OMNIGYM edasimüüja Eestis, oleme uhked, et saame tutvustada ainulaadset välijõutreeningu platvormide seeriat, mis võimaldavad turvalisi ja lihtsaid raskuste reguleerimisi. See uuendus tagab, et meie varustus on kaasav, pakkudes teenuseid mitmekesisele kasutajaskonnale, sealhulgas liikumisraskustega inimestele.

Liituge meiega treeningu uuesti määratlemisel. Haarake vabadus treenida välise ilu keskel koos DAVIDCITYLINE OÜ-ga. Koos ehitame tugevamaid kehasid, meeli ja kogukondi.

Kontakt

DAVIDCITYLINE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa P.

DAVIDCITYLINE OÜ välijõusaalipink on tõeliselt vastupidav ja mugav – suurepärane valik minu igapäevasteks treeninguteks!

- Priit V.

Nende välijõusaal on meie kogukonna lemmikkoht – mulle meeldib, kuidas see toetab tervislikku eluviisi ja sotsiaalset suhtlust.

- Kadi R.

Olen väga rahul oma välijõusaali komplektiga DAVIDCITYLINE'lt – see on täpselt see, mida otsisin oma koduõue.

Miks valida oma kogukonnale välijõusaalid?

Välijõusaalid, tuntud ka kui fitnesspargid või kalisteenika pargid, on avalikud alad, mis on varustatud mitmesuguste treeningjaamadega keharaskuse harjutuste ja kardiovaskulaarsete treeningute jaoks. Need jõusaalid pakuvad ainulaadset kombinatsiooni fitnessist ja värskes õhus, muutes need atraktiivseks lisandiks igale kogukonnale. Kuna kogukonnad muutuvad terviseteadlikumaks, on kasvanud nõudlus kättesaadavate ja mitmekülgsete fitnessivõimaluste järele. Välijõusaalid vastavad sellele vajadusele, pakkudes ruumi, kus inimesed igas vanuses ja fitnessi tasemel saavad treenida, suhelda ja nautida

Dropdown

kõik artiklid

Millised on välistingimustes treenimise eelised tervisele ja heaolule?

Välistingimustes treenimine pakub palju eeliseid, alates värskest õhust, mis elavdab vaimu, kuni loomuliku päikesevalguseni, mis tõstab D-vitamiini taset. Füüsi
ssb.ee
Välistingimustes treenimine pakub palju eeliseid, alates värskest õhust, mis elavdab vaimu, kuni loomuliku päikesevalguseni, mis tõstab D-vitamiini taset. Füüsilise tegevusega tegelemine välitingimustes on näidanud, et see vähendab stressi, parandab tuju ja tõstab üldist heaolu. Kohalikele omavalitsustele, haridusasutustele ja elukogukondadele on välistingimustes kasutatava jõusaalivarustuse pakkumine samm tervema, aktiivsema elanikkonna suunas. Kuna tervis ja treenimine muutuvad meie igapäevaelus üha olulisemaks, kogub välistingimustes treenimine populaarsust. Kvaliteetse treeningvarustuse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.