Rohkema info nägemiseks:

VÕSA JA PUU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teie usaldusväärne partner arboristika alal, spetsialiseerudes puude täpsesse hooldamisse ja ohtlike puude lõikamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

VÕSA JA PUU OÜ on teie usaldusväärne partner puude hooldamise ja ohtlike puude lõikamise alal. Meie eesmärk on pakkuda professionaalset ja ohutut puude hooldusteenust, et tagada teie roheliste alade tervis ja ilu.

Meie ettevõte asutati 2020. aastal ning oleme spetsialiseerunud puude ja põõsaste täpsesse hooldamisse. Meie meeskond koosneb kogenud arboristidest, kelle teadmised ja oskused tagavad, et iga teie hoole all olev puu saab parima võimaliku hoolduse. Meie teenuste hulka kuuluvad puude langetamine, ohtlike puude lõikamine, hoolduslõikus ja puude tervise hindamine. Seame oma töö kvaliteedi ja ohutuse esikohale, pakkudes teenuseid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele.

VÕSA JA PUU OÜ missioon on tagada, et teie maastikud püsivad terved ja esteetiliselt meeldivad. Me mõistame, kui oluline on regulaarne hooldus, et ennetada puude haigusi ja kahjustusi, mis võivad mõjutada teie kinnisvara väärtust ja keskkonnaohutust. Meie eksperdid pakuvad ka põhjalikku puude ja põõsaste hindamist, et tagada, et kõik probleemid tuvastatakse ja lahendatakse õigeaegselt.

Meie teenuste pakett hõlmab kõik, mida vajate, et teie roheline ala püsiks ilus ja ohutu. Oleme varustatud kaasaegsete tööriistade ja seadmetega, mis võimaldavad meil teostada puude lõikamist ja hooldust täpselt ja tõhusalt. Samuti pakume professionaalset nõustamist ja konsultatsioone, et aidata teil teha teadlikke otsuseid oma puude ja põõsaste hoolduse kohta.

Meie ettevõtte väärtused põhinevad usaldusväärsusel, professionaalsusel ja keskkonnasõbralikkusel. Meie meeskond on pühendunud iga kliendi individuaalsete vajaduste rahuldamisele, pakkudes teenuseid, mis mitte ainult ei kaitse teie vara, vaid aitavad ka tõsta selle visuaalset ja ökoloogilist väärtust. Usaldage meid oma arboristika vajadustes ja koguge kasu meie ekspertteadmistest ja pühendumusest.

Liituge VÕSA JA PUU OÜ-ga, et tagada oma puude ja põõsaste parim hooldus. Meie eesmärk on, et iga teie roheline ala oleks elujõuline ja kaunis, andes teile rahu ja rõõmu aastateks.

VÕSA JA PUU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Hannes K.

Professionaalne ja sõbralik teenindus. Puude hooldus oli tipptasemel.

- Kaimar R,

Väga hea kogemus! Puude lõikamine ja hooldus olid täpselt ja professionaalselt tehtud.

- Raul H.

Klienditeenindus oli suurepärane ja töö tehti kiiresti. Soovitan kindlasti.

5 märki, et puudel võib olla ohutusrisk

Puud on meie keskkonna oluline osa, pakkudes varju, ilu ja ökoloogilisi hüvesid. Siiski võivad nad kujutada endast märkimisväärset ohutust, kui neid ei hooldata korralikult. Siin on viis peamist märki, millele tähelepanu pöörata, et hinnata, kas teie puu võib olla potentsiaalne ohutusrisk: Kahjustatud või surnud oksad: Kui puul on kuivanud või kahjustatud oksad, võib see olla märk, et puu on nõrgenenud. Kuivad oksad võivad kergesti murduda ja langeda, luues ohtu inimeste ja vara jaoks, eriti tugevate tuulte korral. Kohmakas või ebaühtlane puuvõra: Ebaühtlane või kohmakas puuvõra, mis

Dropdown

kõik artiklid

Puude regulaarse hoolduse tähtsus

Puude hooldus on kinnisvara haldamise oluline aspekt, mis hõlmab erinevaid tegevusi, mille eesmärk on hoida puud tervena, ohutuna ja esteetiliselt meeldivana. S
ssb.ee
Puude hooldus on kinnisvara haldamise oluline aspekt, mis hõlmab erinevaid tegevusi, mille eesmärk on hoida puud tervena, ohutuna ja esteetiliselt meeldivana. See hõlmab tegevuste spektrit pügamisest ja trimmimisest kuni kahjuritõrje ja mullahoolduseni. Regulaarne puuhooldus on oluline mitmel põhjusel. See tagab vara ja inimeste ohutuse, eemaldades potentsiaalsed ohud, soodustab puude tervist ja pikaealisust ning parandab maastiku üldist välimust. Lisaks võivad hästi hooldatud puud suurendada kinnisvara väärtust ja aidata kaasa keskkonnasäästlikkusele. Puude hooletusse jätmise riskid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.